Julegaven fra os til jer

af | nov 20, 2016 | Familieliv, Selvværd | 0 Kommentarer

Julegaven fra os til jer

Lav din egen julekalender og glæd en du holder af…

Lige siden mine piger var helt små, har de lavet julegaver til familien. De begynder i november og går med mange tanker om hvem, der skal have hvad. Jeg har altid gjort meget ud af at fortælle dem, at for mig er de hjemmelavede gaver de bedste. Da min ældste var omkring 6 år, kom hun en dag hjem fra skole og sagde “nu ved jeg, hvorfor de hjemmelavede gaver er bedst”. og så forklarede hun, at de er fyldt med kærlighed. For når man sidder og laver en gave, tænker man på den, man laver den til og så kommer kærligheden ud gennem fingrene og ind i gaven. Mit hjerte smeltede, og den kommentar har hver jul holdt mig fra, at tage pigerne med ud for at købe gaver og i stedet slæbe diverse kreative redskaber hjem, så de har kunnet lave, det de havde i tankerne. I den kærlige ånd, har vi lavet denne kalender til jer og ønsker jer og den heldige modtager af denne kalender en glædelig jul.

Hvad skal i bruge:
– 2 stykker tykt papir eller hvidt pap
– tuscher/farveblyanter + hoppykniv/ skærebræt
– tape og/eller elefantsnot eller dobbeltklæbende tape

Sådan gør I:
– Print kalenderen på tykt papir – gerne pap. Indstil din printer til at printe i høj kvalitet. Du kan med fordel printe forsiden på fotopapir, hvis du vil have glans.
– Til de yngste kan A3 format være en god ide, så der er mere plads i felterne.
– Lad barnet vælge hvem kalenderen er til.
– Lad barnet tegne eller skrive 24 hilsner på det bagerste stykke papir. De kan godt tegne helt ud til kanten, men lågerne er lidt mindre end felterne, så hvis de skriver eller tegner detaljer, skal der være luft rundt om budskabet.
– Lad de store børn eller hjælp som voksen med at skære langs de stiplede kanter med en hoppykniv – husk ikke at skære den venstre lodrette ryg, som holder kalenderen og husk skærebrædt under. God ide at skære langs en lineal, så bliver linjerne flottere.
– Sæt lågen fast med et lille stykke tape eller elefantsnot / dobbeltklæbende tape
– Sæt julekalenderen sammen med tape i kanten.

Glædelig jul ønsker alle os fra Room for Reflection

Gitte Winter Graugaard

 

 

Årets julekalender 2016