Det her rører mig dybt

af | maj 2, 2017 | Graugaard | 0 Kommentarer

Det her rører mig dybt

Jeg har så dyb respekt for Anja Ringgren Lovén og hendes teams smukke mission med at hjælpe de såkaldte “heksebørn”, som bliver udstødt og mishandlet i deres landsbyer i Nigeria. Hos Anja på børnehjemmet får de et nyt og bedre liv.

De fleste i Danmark, kender Anja og hendes store hjerte og vilde indsats i DINNødhjælp – deres overlevelse . Hvis du ikke gør, eller hvis du endnu ikke har støttet hendes mission, kan jeg varmt anbefale dig at gøre det.

I dag sendte hun mig dette smukke billede, som smelter mit hjerte totalt. Jeg håber inderligt, at de små historier, jeg har doneret, kan være med til at hjælpe de dejlige børn, Anja har viet sit liv til at hjælpe. Stor respekt her fra.

Og lad os alle sammen sende masser af kærlighed ned til børnene i Anjas smukke “Land of Hope”.

Det er dejlige Hope i ser til højre og den flotte fyr til venstre er Shedrach, som lige er startet på universitetet dernede.

Se mere og send en donation til:
http://www.dinnoedhjaelp.dk/

Fra deres hjemmeside: 

En verden, hvor ingen børn lider under voksnes overtro. 

Mission 

Vi redder uskyldige børn, der anklages for at være hekse, fra udstødelse, tortur og død. Med omsorg, beskyttelse og uddannelse for børnene og oplysning til deres lokalsamfund, bygger vi fundamentet for en fremtid, hvor børn bliver rustet til at udvikle sig som selvstændige, aktive og sociale individer, der bidrager positivt til lokalsamfundets udvikling. 

Værdier 

rns rettigheder er grundstenen i vores arbejde. For at sikre alle børn et værdifuldt liv med kærlighed, tryghed, uddannelse og fremtidsperspektiver, er det nødvendigt, at overtroiske samfund bliver udviklet i en mere oplyst retning. 

Christian Eriksen brought a nation together
Christian Eriksen brought a nation together