Far synger barn til ro

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Det her er vigtigt!

Jeg så lige en far perfekt illustrere, hvad der rent faktisk sker med din energi, når du læser “Børnemeditationerne i mit hjerte” højt for dit barn.

Se videoen herunder, hvor han ændrer sin energivibration ved at synge OM fra yogaverdenen. Jeg har gjort det her mange gange med mine børn, da de var små med stor effekt. På et tidspunkt behøvede jeg ikke længere at synge tonen højt, men kunne bare være i energien og sende den i retningen af mine børn. De kunne gå fra meget høj energi til at være helt rolige på sekunder, præcis som I ser på denne film. Mine var 3 og 5, da jeg første gang lærte disse teknikker at kende.

På samme måde bringer børnemeditation en rolig, kærlig energi frem i forældrene – som børnene kan mærke så øjeblikkeligt. Og mine bøger lærer på samme tid børnene selv at finde ind i denne energi, så de selv kan berolige sig selv også.

Så hvis du har spekuleret på, hvad der sker, når du læser bogen, og dine børn bare falder i søvn virkelig hurtigt, er det skiftet i din energi, der beroliger dem, præcis som i filmen her.

Så hvis bogen har fået dine børn til at sove nemt endnu, kan du øve dig endnu mere i at forstå din egen energi. Når du forstår denne teknik og finder ud af, hvor vild din energi er, kan du synge hvilken som helst sang og læse hvilken som helst bog højt, og det vil fungere på samme måde, fordi det hele handler om energi.

Tak Daniel Eisenman: The Freedom Catalyst, for at vise os, hvordan vores energi virker så smukt på børn.

Og tænk bare på, hvor mange andre områder det vil kunne påvirke i dit liv med dine børn, hvis du begyndte at forstå energisproget.

Det er derfor, jeg siger, at bogen er meget mere end en bog – det er en måde at være forældre på.

Køb bogen

Slut med skrig og skrål ved sengetid. Den metode, jeg her tilbyder, handler om kærlighed, lys og energi. Måske vil effekten også overraske dig. Tænk engang, hvis alle børn i hele verden faldt i søvn, mens de fyldte deres hjerter med kærlighed! Hvordan ville det forandre verden?