Skæld ud ved sengetid

af | maj 22, 2017 | Meditation, Ro, Sove | 0 Kommentarer

Skæld ud ved sengetid – det virker ikke

Mange forældre vil gerne skælde mindre ud. NOPA har lavet en undersøgelse som viser, at 16 % af de 500 adspurgte forældre skælder ud ved sengetid.  Det gør mig ked af det. En stor del  af min mission er at oplyse forældre om, hvor meget vores energi påvirker vores børn. Det kommer til udtryk hele dagen, men særligt ved sengetid. Det er også her vi har en rigtig god mulighed for at arbejde med vores energi og humør og tydeligt kan se en forskel. For jo mere rolige, kærlige og nærværende vi kan være ved sengetid, jo mere rolige og trygge bliver børnene og får nemmere ved at sove. Se mere til Nopas undersøgelse her.

Med alt hvad jeg ved om at hjælpe børn til at kunne falde i søvn, er det bekymrende. Børn i dag sover i gennemsnit en time mindre, end vi gjorde, da vi var børn. Så mange børn ville trives langt bedre, hvis de sov en time mere om natten. Vores humør og energi som forældre betyder så meget for om vores børn er trygge, rolige og kan mærke sig selv og dermed kan falde i søvn. Og det er svært, når mor og far skælder ud. “Børnemeditationerne I mit hjerte” er skrevet til at hjælpe forældre med at hjælpe deres børn lære at skrue op for kærligheden. Bogen hjælper også forældre til at finde ind i deres egen ro og kærlighed. Og den kombination sammen med meditationsteknikker i bogen har vist sig at kunne hjælpe en masse børn til at falde i søvn. Hvis du har brug for flere gode råd til at finde ind i roen ved dine børns sengetid, har vi også et online program, der følger med bogen. Se mere her til online programmet her.

Se her et tidligere blogindlæg, jeg har skrevet om at skabe den gode energi ved sengetid.

Køb bøgerne her

Træn dit barns kreativitet med meditation.

Vil du have mere?

Få vores nyhedsbrev og inspiration til mere nærvær og kærlighed i hverdagen som børnefamilie.