Hjælp til børn der savner

af | jun 14, 2017 | Savn | 0 Kommentarer

Hjælp til børn der savner

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Hjælp til børn der savner

I går skrev jeg et blogindlæg om, når børn savner. Det inspirerede mig til at gå live på Facebook i dag og tale mere om dette emne. Du kan se gengivelsen her og høre om, hvordan jeg ufrivilligt er blevet en ekspert i savn og hjemve og hvad mine refleksioner herom har ført med sig. I indlægget deler jeg en metode til at lære børn at håndtere savn:

 

Køb bogen

Med denne bog kan du hjælpe dit barn, der svaner dig. Det er særligt den tredje meditation i bogen, der hjælper med savn. Lær jeres lille sky at kende og hvordan man fylder dem op, når man har hjemve eller savner. 

HJertepakken graugaard

Hjertepakken

Få de tre dejlige hjertebøger i en samlet pakke med 15 % rabat.

I anledningen af denne helt specielle sag donerer jeg 10 % af mit overskud på denne pakke i resten af juni måned 2021 til Hjerteforeningen og 10 % til HeartMath.