Tag med til Hjerternes Dal

af | jun 29, 2017 | Meditation, Selvværd | 0 Kommentarer

Hjerternes Dal hjælper børn ved skolestart

Tag med til Hjerternes Dal

Lyt med her, hvor jeg gik live i forbindelse med at min bog “Hjerternes dal – meditationer til børn” udkom.

Hjerternes Dal er en skøn bog. Du får seks skønne børnemeditationer, som hjælper børn til at finde balance i hverdagen og sove bedre.

Når vi lærer vores børn deres indre ressourcer at kende, hjælper vi dem med at kunne navigere i deres ofte travle hverdag. Lær dit barn om vores indre ild, vand, jord og luft, og hvordan vi kan rense os ved sengetid fra dagens mange indtryk, så vi nemmere kan falde i søvn og sover bedre. Nu i 3. oplag og også i gang med at blive oversat til engelsk. 

Den første bog er nu udgivet. Meditationerne i The Hearts Valley udspiller sig på baggrund af en fiktiv dal, som vi med meditation forestiller os ligger langt nede i vores maver. Vi kommer dertil, når vi trækker vejret laaaaangt ned i maven, lukker øjnene og bruger vores fantasi. Det er rigtig mange børn rigtig gode til. I dalen møder du og dit barn den vise høvding Ørnefjer, som guider jer rundt til de fire elementer i og omkring os: Jord, vand, ild og luft. Kender du til chakraerne, svarer det til at balancere de fire nederste chakraer og få ro på vores system. Kender du ikke til chakraerne endnu, har du god viden til gode.

Når børn lærer deres fire elementer at kende og oplever, at de kan spejle dem i naturen giver vi dem en indsigt for livet. På bogens hjemmeside www.hjerternesdal.dk finder du også en godnatsang til bogen.

Lyt med her:

 

Køb bogen

Hvad ville der ske, hvis børn og unge voksede op med et tættere forhold til naturen? Hvordan ville naturen hjælpe dem til at finde balance i en hverdag, hvor de ofte er isoleret fra naturen og mange har mistet fornemmelsen for at vi ER naturen? Hvordan kan børnemeditationer om ild, vand, jord og luft hjælpe børn med at rense deres sind ved sengetid? Og hvad betyder det for deres søvn? 

HJertepakken graugaard

Hjertepakken

Få de tre dejlige hjertebøger i en samlet pakke med 15 % rabat.

I anledningen af denne helt specielle sag donerer jeg 10 % af mit overskud på denne pakke i resten af juni måned 2021 til Hjerteforeningen og 10 % til HeartMath.