Besøg kærlighedsbjergene i Hjerternes Dal

af | jun 30, 2017 | Meditation, Ro | 0 Kommentarer

Besøg kærlighedsbjergene i Hjerternes Dal

I denne video deler jeg, hvordan du med fordel kan bruge mine to bøger med børnemeditationer, Hjerternes Dal og Børnemeditationerne I mit hjerte sammen. De kan læses ved sengetid og hjælper mange børn med at falde hurtigere i søvn, sove længere og dybere. Læs mere om søvn og vigtigheden heraf.

Når børn sover mere, oplever forældre ofte en stor forandring med barnet, som bliver gladere, mere rummelig, nemmere at få kontakt til og får det bedre med venner og søskende. Jeg skrev først Børnemeditationerne I mit hjerte for at lære børn at fylde deres hjerter med kærlighed og forstå hvad selvkærlighed er. Der er fire børnemeditationer i bogen, som føles som små drømmerejser. Børnene lærer deres kærlighedsbjerg at kende og lærer at fylde sig selv med kærlighed. Jeg kan ikke tænke på en bedre måde at falde i søvn på end en forældre ved sin side og med et hjerte fuld af kærlighed. 

Senere skrev jeg Hjerternes Dal – Meditationer til børn. Her møder børn og forældre høvding Ørnefjer, som lærer os at genfinde forbindelsen til de fire elementer: Ild, vand, jord og luft, som hjælper børnene med at give slip på dagens oplevelser og rense deres sind ved sengetid. 

Hør her, hvordan du kan bruge de to bøger sammen. 

 

 

Tag dine børn med på et indre eventyr

At ligge i sengen om aftenen med et barn i armene, der mediterer og rejser ind i sit indre er en stærk og rørende oplevelse for de fleste forældre. Læs et par udtalelser fra lykkelige forældre her: 

“Kan stærkt anbefale at prøve I mit hjerte, for ud over at den skaber en indre ro i barnet understøtter den også et sprog for at udtrykke sig følelsesmæssigt. Og det gode er ved den, at historierne får endnu mere værdi, når børnene kender meditationerne og kan begynde at bruge dem, når de er væk fra hjemmet eller ligger i sin seng og ikke kan sove.”

“Jeg har lige læst “I Mit Hjerte” højt for min elskede 3-årige datter. Hvor var det en dejlig stund. Sommerfuglen hæftede hun sig meget ved. Hun tog min hånd og puttede sig helt ind til mig og faldt i søvn. Jeg glæder mig allerede til vi skal igen.”

”Hjerternes Dal er rigtig god til at få en til at sove. Jeg bliver næsten irriteret over det, fordi jeg falder i søvn før historierne er forbi,” fortæller den ældste. Den yngste har ofte svært ved at falde til ro om aftenen, men han er også helt forsvundet i drømmeland, næsten før jeg når til de kapitler, vi har aftalt at læse”

Se flere anbefalinger her:

Børnemeditationerne I mit hjerte

 

Køb begge bøger samlet

Vi har samlet alle ti meditationer i en fin bogpakke til dig her.