Har dit barn meget temperament?

af | jul 18, 2017 | Børnemeditation | 0 Kommentarer

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

 
Når I læser min bog Hjerternes Dal højt, vil jeg opfordre jer til at tale med jeres børn om de fire elementer ild, vand, jord og luft i jeres hverdag.
 
Elementerne i naturen har det bedst i balance, præcis som vores karaktertræk fra elementerne også helst skal være i balance indeni os.
 
Når vi skal lære vores børn deres indre ressourcer at kende, er børnemeditationerne i Hjerternes Dal et godt sted at begynde.
 
For børn med meget temperament kan vi ofte finde fine spejlinger i ildens element. For børn med meget temperament har ofte meget ild i deres karaktertræk. (Det gælder også for voksne). Hvad sker der, når ilden blusser op og bliver vild?
 
Her kan vi finde billeder i naturen at forklare og sammenligne med. Det kan være en vulkan i udbrud, men også som vi ser det rundt i verden være et lille bål, som pludselig bliver til vilde skovbrande.
 
Hvordan stopper man ild fra at løbe løbsk? Med vand eller jord.
 
Så børn med meget temperament, der lader vreden løbe løbsk og ikke kan komme ud af den igen, kan med stor fordel få læst de to børnemeditationer med jord og vand højt. De hedder Den Dybe Eng og Den Klare Kilde.
 
Og de kan lære at finde ind til deres ild og lære at tøjle den med børnemeditationen Flammedansernes Bål i Hjerternes Dal, som SÅ mange børn vil have rigtig god gavn af. Sådan kan vi også tale om tørke, oversvømmelser og skypumper….
 
Lær mere om denne naturlige tilgang til at lære børn deres sind og indre verden at kende i min bog Hjerternes Dal.
 
Børnemeditationerne fra Hjerternes Dal er særligt gode at læse højt ved sengetid til en god puttestund. De gavner både forældre og børn og knytter nære bånd.  
Har dit barn meget temperament?

Se mere i Hjerternes Dal

Her kan du læse meget mere om Hjerternes Dal – Meditationer til børn og bestille den til dit barn.