Har du et sensitivt barn?

af | jul 19, 2017 | Meditation | 0 Kommentarer

Har du et sensitivt barn?

Af Gitte Winter Graugaard, Stifter af Room for Reflection

Suger dit barn andres energier til sig? Og bliver påvirket af fx temperament hos lærere, pædagoger, venner eller forældre?

I dag maler vi “Den Klare Kilde” fra min nye bog Hjerternes Dal – meditationer til børn.

Denne meditation er særlig god for børn (og voksne), som suuuuuger andres energier til sig som en lille svamp og kan have svært ved at skelne andres energi fra deres egne.

Først sender vi andres energier af sted med vandet og bagefter henter vi med det gyldne vand vores egen kærlige energi hjem igen og fylder os selv op med vores egen energi. Så får vi det meget bedre igen – og kan bedre finde ro, fx ved sengetid.

Rigtig god for alle børn og særligt god for sensitive sjæle, som bliver meget påvirkede af andres vrede, temperament, frygt el.l.

Den Klare Kilde lærer børn, hvornår de har brug for at rense ud og ikke mindst hvordan.

Bagerst i bogen finder I Highlands by Elsie Ralston’s fine illustrationer til at farvelægge. Mange fine snakke opstår om elementerne mens vi maler dem. Fx hvilke farver børnene ser eller hvor meget vand der kommer osv. Alt sammen små guldkorn jeg som mor kan samle sammen som små glimt ind i mine børns sind og sjæl.

Gem

Læs mere om bogen

BIO – Gitte Winter Graugaard

Danske Gitte Winter Graugaard er en international bestseller og prisvindende forfatter til bøger til børn fulde af magiske meditationer, der hjælper børn med at sove. Som en førende ekspert i fredelige putterutiner ved sengetid lærer hun forældre at hjælpe deres børn med at sove hurtigere, bedre og længere over hele verden. Vi kender alle fordelene ved veludhvilede børn: De trives, har det sjovere og er mere opmærksomme. Mere end 40.000 familier kender nu om deres kærlighedsbjerg og ved hvordan de kan fylde sig selv op med kærlighed ved sengetid, og feedbacken er hjertevarm.

For sit arbejde har hun været omtalt på alle større nationale medier i hjemlandet Danmark. I 2019 blev hun tildelt prisen som “The Top Ten Healers of the world” af The Energy Healing Magazine og blev inviteret til at lave en TEDx -tale i Storbritannien. Hendes bøger anbefales af de danske kongelige ambassader og har været omtalt i Guardian og flere gange i The Yoga Magazine.