Hjerternes Dal hjælper børn ved skolestart

af | aug 15, 2017 | Selvværd | 0 Kommentarer

Hjerternes Dal hjælper børn ved skolestart

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Hjerternes Dal hjælper børn ved skolestart

Så går det atter løs på landets skoler. Efter en dejlig lang sommerferie er børnene nu klar til at komme i skole igen – nogle mere klar end andre. Skolestart efter ferien kan være en hård prøvelse for mange børn, som bliver overfyldte af stimuli og indtryk. I denne video deler jeg, hvordan du med Hjerternes Dal kan hjælpe dine børn til at få en rolig og balanceret start på et nyt skoleår. God for børn på alle klassetrin, særligt god for indskoling og mellemtrins børn.

“Jeg VED ikke, om det er fordi jeg kan følge dig som forfatter, dine holdninger, reflektioner og det du står for, bare da jeg skulle pakke den ud af det fine farvede papir, og da jeg skulle starte med at læse i den for min dreng på 10. Den er bare magisk og smukt skrevet. Blev helt rørt. Og min søn som har haft svært ved at falde i søvn, sov inden jeg var færdig med 1. kapitel? ? ? tak for bogen, og tak for dig. Vi kommer til at slide den op, da jeg også har en pige på snart 4, der vil få glæde af den.”

Gem

mor

“Kære Gitte. X har haft svært ved at sove den sidste måned. Allerede ved ankomsten til Hjerternes Dal faldt hun i søvn. Det var i går. I dag tog jeg hende med til Flammedansernes Bål og inden jeg havde læst færdigt, sov hun. Du har gjort det igen. Denne bog er også magisk. hjerteligt tillykke!

mor til 7 årig pige

Wauw, jeg forstår dette produkt er til børn. Dog føler jeg stor taknemmelighed over at blive mødt her som voksen, der først inden for de sidste par måneder, har indset det er denne energioverload fra andre, som nogle gange gør det svært bare at være i verden for mig. Mit indre barn siger tak

Anne

Hjerternes Dal hjælper børn ved skolestart

Ja tak - jeg vil gerne have Hjerternes Dal