Hvilken bog skal du vælge?

af | dec 6, 2017 | Børn | 0 Kommentarer

Hvilken bog skal du vælge?

Hvilken bog til hvilken alder?

Står Gitte Winter Graugaards bøger står måske på niecens, nevøens eller barnebarnets ønskeseddel. Så hvilken en skal du købe? Se også vores bogpakker, hvis du vil have flere bøger. Der er rabat på pakkerne. 

Her er en lille vejledning, hvor du kan se hvilke bøger, der passer til hvilken alder. Bøgerne er både til drenge og piger.

0-12 år:
Børnemeditationerne I mit hjerte kan læses højt fra barnet ligger i maven og helt op i teenage-årene. Den handler meget om kærlighed, selvkærlighed og familiens kærlighed. Perfekt til at arbejde med selvværd og selvkærlighed. Og hvis barnet ikke kan sove.

2-6 år:
Jordens Børn – en skøn mindful billedbog med kropsøvelser, oprindeligt fra 1906 og nu oversat til dansk. Dejligste illustrationer og små rim om årstiderne og naturens gang. Det er som om forfatteren hvisker til os fra en fjern tid om at sætte farten ned.

5-11 år:
Hjerternes Dal – Meditationer til børn kan læses højt fra barnet er ca 5 år og kan hjælpe helt op til teenageårene med at skabe ro og balance. Den tager udgangspunkt i naturen og den naturlige healing og spejling vi har i naturen. Rigtig god, hvis der er ubalancer eller barnet har svært ved at sove.

Hjertelys – lær dit barn at skrue op for livet. 

9-13 år:
Skumle skiderikker og lyserøde skyer – her er en skønlitterær pubertetskrimi om veninder, identitet, den første forelskelse og så er den tilmed en spændende krimi i bedste “Guldregn-stil”. Kan læses højt, eller læses selv. Mange børn har gavn af at spejle sig i de tre piger i bogen. Kan også læses af drenge.

Julie og Caroline for evigt – lad dit barn skrive og tegne novellen færdig.

7-12 år:
Monstermanualen til børn med mange bekymringer.

Køb bøgerne