Det Gode Børneliv
Det Gode Børneliv
Drømmer dit barn? Hvad dit barns drømme kan fortælle dig! Mød en drømmeforsker!
/

Drømmer dit barn? Hvad dit barns drømme kan fortælle dig! Mød en drømmeforsker!

af | jul 12, 2018 | Podcast | 2 Kommentarer

Børn og drømme – hvad kan vi lære om vores børn af deres drømme

I episode 5 er jeg taget til Valby for at interviewe drømmeforsker og foredragsholder Michael Rohde, som fortæller os mere om børns søvn og deres drømme. Hør med her, og bliv klogere på hvordan du kan hjælpe dit barn med hverdagens udfordringer ved at spørge ind til hans eller hendes drømme. Få også lidt tips til, hvordan du kan tolke dit barns drømme, og hvad du kan gøre ved night terror og mareridt. Hvad er REM søvn og hvordan minder den tilstand om meditation? Michael kommer med et dejligt bud på, hvorfor det er dejligt at sove efter børnemeditation.

Vært: Gitte Winter Graugaard

Du kan også downloade og høre dette afsnit på:

iTunes

Podimo

Mere om børns drømme

Læs mere om børns drømme.

Mere om mareridt og night terror

Her er link til den omtalte blog om mareridt og night terror fra Michaels egen side.

Er du gravid?

Michaels nyeste bog om drømme er til gravide. Mange gravide drømmer mere og voldsommere og mens mange har en tendens til at tie omkring drømme om baby, mand eller sig selv under graviditeten, opfordrer Michael til at se drømmene som en gave til den lille familie. Følg Michaels gode råd til, hvordan drømmene kan guide jer til et bedre forældreskab. 

Få fat i Michaels bog om drømme

Her er link til Michael Rohdes hjemmeside, hvor du kan finde hans bog: “Sådan forstår du dine drømme”.

Vil du høre flere podcasts?