Ser du den nye tids børn

af | nov 14, 2018 | Børn | 2 Kommentarer

en ny tids boern

En ny tids børn – hvad kan vi lære?

Hvad er det, vi kan lære af vores børn? Hvad kommer de med? Hvorfor har mange børn i dag det så svært? I denne video dykker jeg ned i den nye tids børn. For der er meget vi kan lære af dem, hvis vi åbner vores hjerter, sætter farten ned og lytter til dem. 

Se min TEDx

I min TEDx fra 2019 uddyber jeg dette emne og fortæller om en helt særlig karakter i en bog, som jeg holder tæt på mit hjerte. Pigen hedder Momo og er hovedrollen i bogen af samme navn af tyske Michael Ende. Momo har en sjælden superkraft, som ikke mange i dag har. Hun er utrolig god til at lytte til andre mennesker. Når hun lytter stiller hun uddybende spørgsmål, er til stede og er nysgerrig. Det er den ny tids børn også. Se min Tedx her. 

Børnemeditation hjælper

Ved at læse bøger som mine med børnemeditationer kommer du ned i tempo, ind i dit hjerte og skaber et nært og hjertevarmt rum for dit barn. Børn i dag taler hjertets sprog -både med ord og med smerte. Den store smerte vi ser i dag, er hjertets smertesang, som lyder, når vi kommer for langt væk fra vores kerne – vores sjæl, og den ikke længere lyser i vores øjne, hverken som børn eller voksne

Køb bogen

Slut med skrig og skrål ved sengetid. Den metode, jeg her tilbyder, handler om kærlighed, lys og energi. Måske vil effekten også overraske dig. Tænk engang, hvis alle børn i hele verden faldt i søvn, mens de fyldte deres hjerter med kærlighed! Hvordan ville det forandre verden?

Ser du den nye tids børn

Skru op for Hjertelyset

Er I vilde med Børnemeditationerne I mit hjerte, vil I også elske Hjertelys. Jeg skrev den oprindeligt til Monstermanualen, men måtte udgive den separat også, da den bare er så smuk. Sid på sengekanten og skru op for jeres Hjertelys sammen. Find din lille lysbærer frem og bær lyset ud i livet. 

Køb bogen

Hvad ville der ske, hvis børn og unge voksede op med et tættere forhold til naturen? Hvordan ville naturen hjælpe dem til at finde balance i en hverdag, hvor de ofte er isoleret fra naturen og mange har mistet fornemmelsen for at vi ER naturen? Hvordan kan børnemeditationer om ild, vand, jord og luft hjælpe børn med at rense deres sind ved sengetid? Og hvad betyder det for deres søvn?