Misforstået forkælelse

af | nov 20, 2018 | Børn | 2 Kommentarer

Misforstået forkælelse

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver bøger til børn fyldt med tryllebindende meditationer, der hjælper dem med at finde ro i hverdagen og til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Hvad forkæler du dine børn med?

Giver det i grunden mening?

Der er noget helt skørt i vores danske kultur. Ja, den kultur findes i mange andre lande også. Men lad os lige stille ind på vores egen kanal. Den danske hygge er GENIAL. Jeg elsker hygge, og jeg elsker, at vi er blevet verdenskendt for, at vi er hundredmetermestre i hygge. For et par år siden så jeg ordet på en japansk butiksfacade, som et trendord.

Men det er i grunden lidt skørt med den hygge – i hvert fald noget af det. For hvornår hygger vi og med hvad? Og hvordan forplanter vores misforståede hygge sig i vores børn?

Hvad er det egentligt vi forkæler os selv, hinanden og vores børn med? Er det i grunden ikke lidt skørt?

I denne video sætter jeg spørgsmålstegn ved, hvad vi forkæler vores børn med.

Tør du se med?

 

Er du klar til at skabe nye sundere vaner at forkæle med?

Vil du starte med faste sengetider?

Så læs med på bloggen her om Gode Søvnrutiner, og hvorfor det er mega vigtigt og så fin forkælelse for vores unger. Vil du i gang med den bedste putterutine så kig i bøgerne herunder.

 

Køb bogen

Slut med skrig og skrål ved sengetid. Den metode, jeg her tilbyder, handler om kærlighed, lys og energi. Måske vil effekten også overraske dig. Tænk engang, hvis alle børn i hele verden faldt i søvn, mens de fyldte deres hjerter med kærlighed! Hvordan ville det forandre verden?