Det Gode Børneliv
Det Gode Børneliv
Mindfulness i skolen
/

Mindfulness i skolen

af | jan 3, 2019 | Meditation | 0 Kommentarer

Mindfulness i skolen

Mindfulness i skolen

Hør Rie fortælle om at bringe mindfulness ind i klasseværelserne i USA for at hjælpe børnene til at finde indre ro.

I denne episode ringer jeg op til Rie Odsbjerg Werner, som er flyttet med sin mand og tre børn til Washington. Rie er optaget af, hvordan vi kan hjælpe vores børn til bedre at kunne håndtere den virkelighed de vokser op i med meget teknologi, sociale medier og et øget aktivitetsniveau.

Rie er formand for foreningen Peace of Mind, som er en amerikansk non-profit organisation, der arbejder for at bringe mindfulness ind i klasseværelserne til de yngste klassetrin. Programmet og undervisningsmaterialet bruges i dag i over 40 stater i USA. Vi hører om Ries børns skole, hvor mindfulness er en stor del af hverdagen. Vi taler også om, hvordan vi herhjemme kan komme et skridt videre mod at opnå en lignende hverdag i de danske skoler. Det er jo netop drømmen med min platform Heartlight Institute, som i 2021 afløste Momo Academy. I Heartlight Institute laver vi trivselsprojekter i skoler og børnehaver baseret på nærvær og heartfulness træning. Vi oplever en enorm effekt heraf.

Der er langt til Washington og lyden er desværre lidt svingende. Den bliver bedre og bedre undervejs. Men tag evt. et par høretelefoner på.

Vært: Gitte Winter Graugaard

Vil du vide mere om Peace of Mind?

Læs mere om Peace of Mind. Find Peace of Mind undervisningsmateriale (engelsk).

Vil du vide mere om Rie? Læs med her.

Mød nogle af børnene, som bruger Peace of Mind:

Vil du høre flere podcasts?

Se mere her