Når vi vågner mere og mere op og mærker, at der er mere mellem himmel og jord, åbner vi også op for en magisk port. Det er som at finde sit Narnia-skab, sin portkey, sin portal indtil en højere bevidsthed med masser af magiske hjælpere på den anden side.

Når først man går igennem den første port og kan mærke, at det er rette vej, er det som om, der er døre alle vegne. I mine meditationer med mine klienter, er der stort set hver gang en form for port, portal, dør, låge eller andet, som klienten med fordel kan åbne.

Jeg husker tydeligt en meditation med en smuk kvinde, som stod midt i en fin lysning i en skov. Rundt om hende var der 12 gamle smukke træer. Hver med en lille trædør i. I meditationen fik hun af en hjælper overrakt et nøglebundt med 12 gyldne nøgler. En til hver dør. Hun kunne nu over tid i sine egne meditationer, begynde at åbne op til hver dør, en efter en og hente de gaver, hendes bevidsthed nu var klar til at forbinde hende til. Gaver, der gemmer sig i hendes bevidsthed.

Hvad der gemmer sig bagved de forskellige døre, ved vi sjældent endnu, for vi har det med at tøve, stå i stampe, blive lidt længere, der hvor vi er. Lige der lige midt i vores comfortzone. Har vi det dejligt der, er der jo ingen grund til at søge videre, men kan vi mærke, at noget trækker i os, kalder på os – tænker vi, at der er mere i livet til mig – så må vi også finde modet i kærligheden til os selv til at åbne næste dør, og næste dør og næste dør.

Min egen rejse ind gennem disse mange portaler har været det vildeste eventyr og jeg er langt fra færdig. For hver dør forstår jeg lidt mere af, hvorfor jeg er her og tør lidt mere. Jeg forbinder mig til min større bevidsthed og får en masse indsigt, som jeg kan bruge i min hverdag til at opnå mine drømme.

Jeg kan hjælpe dig med at åbne døre for dig ind i din bevidsthed. Og jeg har endnu ikke prøvet, at klienten er vågnet op og har tænkt – nej tak – det var ikke for mig. Oftest vågner de op med et saligt smil, glædestårer og et blik der siger – hvad skete der lige der? Har jeg ALT det indeni mig? Er jeg virkelig så smuk og eventyrlig? Og svaret er et KÆMPE STORT JA. Vi er så uendeligt meget mere end vi går rundt og tror. Og sikke en skam.

Vil du have mere?

Vil du prøve det? Vil du også lukke mere op til dit potentiale? Så book tid til en balancering.

Magic and Miracles

Jeg har skrevet mere om, hvordan jeg fandt min vej ind igennem den første port i Magic & Miracles og begyndte at skrive igen som voksen.

Vil du have mere?

Vil du i gang med at lytte mere til dit hjerte og har du en idé, der presser sig på og som du gerne vil gøre til virkelighed – så tag med HEARTPOWER weekend i Aarhus (få pladser tilbage)