Brug din intuition til børnemeditation

af | jan 14, 2019 | Meditation | 0 Kommentarer

Af Gitte Winter Graugaard

Leger du med børnemeditationerne? Bruger du dagens oplevelser og din intuition? Freestyler du?

En dejlig fødselsdagsweekend er slut her i vores familie. Min yngste datter fyldte ti år. Hun havde veninder og familie med til sin fødselsdag til søndagsbrunch med alverdens lækkerier, skattejagt med skønne onkler og bedstefædre på posterne, og masser af smil på læben. Lykken er en stor familie – og en mor der kommer fra Jylland dagen før og hjælper til i køkkenet. Tak mor.

Da min datter skulle i seng var hovedet helt fyldt op af indtryk, og hun ville som så ofte før gerne til Hjerternes Dal og falde i søvn på “Den dybe eng”. Når hun er fyldt op på den gode måde, søger hun engen, hvor der blot bliver tilført jordenergi og ro, mens hun vælger “Den klare kilde”, når der har været lidt mere konflikt og uro efter en lang skoledag. Kilden renser os for andres energi og henter vores egen energi hjem igen. Sådan kan jeg følge med i hendes trivsel, ved at se hvilke meditationer, hun vælger. Andre gange vælger jeg også for hende, hvis jeg kan mærke, at et element (ild, vand, jord eller luft fra Hjerternes Dal) eller en tur i kærlighedsbjerget (Børnemeditationerne I mit hjerte eller Hjertelys) vil gøre godt.

Ved særlige lejligheder ændrer jeg på historierne. Den dag vi lukkede op til de engelsktalende børn med udgivelsen af “The Valley of Hearts”, pyntede vi op i dalen og skrev et stort skilt med “Welcome to The Valley of Hearts” og delte modige hindbær ud ved ankomsten (dem har i til gode endnu – de er fantastiske).

Til jul funklede stjernerne endnu mere på himlen og sneen dalede ned over Kærlighedsbjergene, som vi snart skulle ned og køre på ski på. Og minsandten om ikke julemandens kane var parkeret midt på Den Dybe Eng, så vi måtte ud og lede efter ham. (Vi fandt ham ikke før søvnen indtraf, men vi mødte mange magiske væsner på vejen – i stil med til julebal i nisseland sangen).

En dag da en pige i en af børnenes klasser havde det særligt svært, delte vi knus ud til alle børnene i Hjerternes Dal og så dem i øjnene og sagde: “Du er god nok, præcis som du er”. (Den må jeg skrive ned til jer – den er så powerful – hvis blot døgnet havde lidt flere timer… stay tuned).

I går til fødselsdagen var der naturligvis også helt særligt i Hjerternes Dal, som også var pyntet op til fest. Solen skinnede endnu kraftigere, floden klukkede endnu gladere, fuglene kvidrede frejdigt happy birthday, og Ørnefjer var klar med et stort fødselsdagskram.

Jeg opfordrer jer således til at lege med mine universer og meditationer og gøre dem til jeres egen. Tag hverdagen og festlighederne med ind i meditationerne og skru op for din intuition som forælder og ændre lidt på dem, så de passer til jeres børn <3

Foto credit topbanner: Ambassadør for Room for Reflection Mormedbonus.dk

Find meditationerne i shoppen

Vi har mange lækre bogpakker klar til jer med besparelser.

Online undervisning

Kan du ikke komme? Tag mine online kurser her hjemme fra din stue. Se de tre kurser jeg tilbyder online.