Test om du er en lysarbejder
Af Gitte Winter Graugaard

Af Gitte Winter Graugaard

Coach, mentor og forfatter

Gitte hjælper iværksættere og forfattere med at føre drømme ud i livet. Her på bloggen kan du læse om nogle af de problemstillinger hun selv og hendes klienter møder. Rigtig god fornøjelse. 

Har du hørt om begrebet at være en lysarbejder? Hvad betyder det for dig? Spekulerer du over, om du selv er en lysarbejder eller på vej til at blive en? Måske genkender du dig selv i de tyve tegn, jeg har skrevet om på bloggen – eller i nogle af dem?

 

20 tegn på, at du er en lysarbejder

 

  1. Du er en ildsjæl, som har tændt lyset i dit hjerte for en eller flere sager, du kæmper for. Din mission optager dig, og det påvirker dig, når det går godt eller skidt med det, du kæmper for. Måske er du aktivist, vildt begejstret for Greta Thunberg og drømte om, at Marianne Williamson ville overtage The White House snarest muligt. Måske arbejder du mere i det skjulte og råber ikke så højt. 

2. Du har lyst til at hjælpe andre mennesker, dyr og planeten. Du får det dårligt, når du ser lidelse og ser ikke længere nyheder på tv. Nyhederne er alt for fyldte med dårligdom, som påvirker dig negativt. Ligesom voldelige film som Ringenes Herre eller serier som Game of Thrones heller ikke er din kop te. Til gengæld har du set The Secret og elsker Outlander. (Du venter i spænding på  sæson 4).

Test om du er en lysarbejder

3. Du har ofte fået at vide, at du er god at tale med. Andre elsker at blive nusset af dig, vil gerne have lange krammere, sidde tæt på dig og elsker at få massage af dig. Laver du allerede healinger eller andre alternative behandlinger, tager det lang tid for dine klienter at komme ud af døren. De har ikke lyst til at gå.

4. Du tiltrækker børn og har en særlig øjenkontakt med børn, du møder på din vej. Det er som om, at I kan kommunikere med øjnene. Som om barnet kan se, at du er “vågen” og forbundet. Du bryder dig ikke om overfyldte daginstitutioner, synes børn i dag har det hårdt og vil helst selv passe dine børn. Som forælder er du bevidst om dit forælderskab og ser dine børn i et større perspektiv. Måske arbejder du med børn og har ofte lyst til at tage dem til dig og hjælpe dem. De hænger efter dig og vil gerne røre ved dig og være tæt på dig. Det kan også være, at du har viet dit liv til at give ældre en bedre alderdom. 

5. Du er glad for dyr og har måske dyr selv.  Måske har du som barn haft en særlig kontakt til dyr og var typen, der blev sur, når de andre børn trådte på en myre, eller du gik langt for at flytte en edderkop ud i det fri. Du kan ikke kan lide zoologiske haver med usle forhold for dyrene og ser rødt over storvildtsjægere. Til gengæld sluger du serier som “Alone” eller “Mod fjerne kyster” og nynner konstant temaet “Havanna” i dit baghoved. Du ender hellere på National Geographic end Eurosport, når du zapper tv – hvis du overhovedet har tv.  

6. Du føler dig forbundet til noget, der er større end dig. Du ved, at du ikke er alene.  Du kender en anden verden, som ikke alle kender. Den er så dejlig som et eventyr. Og du ville ønske mange flere havde tilgang til den. Du ved, at hvis de havde, ville de være gladere.  

7. Du sluger spirituelle bøger og er nysgerrig indenfor forskellige spirituelle kanaler og retninger, har vinduet fuld af krystaller, finder fine sten på stranden, bytter urter og frø med dine venner til din køkkenhave, elsker at gengro grøntsager og slæber alverdens sager med hjem fra skoven. Måske sanker du og lærer hele tiden nyt om skovens forråd. Du køber hellere brugt end nyt og elsker, at tingene har fået en sjæl ved at fra hånd til hånd. 

8. Du kan mærke eller se, hvordan andre har det og/eller kan læse andres tanker. Måske kan du endda se deres aura eller fornemme deres energifelt. Måske har du sommetider (eller ofte) svært ved at skelne dit felt fra andres og kan blive drænet af negative eller tunge energifelter.

9. Du oplever ofte synkronisitet og din intuition er skarp. Du ved, hvem der ringer, før du ser din telefon, møder “tilfældigt”  folk du lige har tænkt på på gaden, og du oplever ofte andre ikke tilfældige tilfældigheder. 

10. Du har forbindelse til dit indre barn og husker din måde at tænke og agere  på som barn. Du længes efter den barnlige frihed igen og ville ønske, at du kunne møde dig selv som barn igen.

11. Du har let ved at forbinde dig til dit hjerte, og du elsker livet. Du ønsker at få så meget som muligt med og nyder de små detaljer med et vågent sind og skærpede sanser. 

12. Du kan huske dine drømme og lader dem guide dig. Måske skriver du dem ned i en dagbog på dit natbord.

13. Du opholder dig meget i eller bor i naturen. Du elsker havet og skovens stille ro. Du vandrer i bjergene, sejler kano på de dybe søer og elsker at lave bål. Du holder hellere ferie og weekend i naturens ro end storbyernes larm og støj. Du føler dig forbundet til naturen og kan kommunikere med dyr og planter. Du har et forhold til moder Jord, går op i klimakampen og spiser og rejser helst grønt. Måske har du allerede købt en hybridbil, solgt din bil eller drømmer om at leve bilfrit. 

14. Du fortaber dig i stjernehimlen, elsker månen og længes længere ud i universet. Du ved, at der er et andet hjem derude, som du er nysgerrig på. Og du ved, at du en dag skal tilbage dertil. Måske bliver du påvirket af planeternes bevægelse og ligger vågen, når der er fuldmåne. Du mærker en smuk solnedgang i alle dine celler og smiler, når mosekonen brygger. 

15. Du kan se eller mærke og måske kommunikere med afdøde og engle. Måske kan du huske, at du også kunne det som barn. De giver dig gode råd, minder dig om kærligheden og synger til dig om det evige liv. Måske synger du også for dem og laver aftaler om, at du vil kæmpe deres kampe. Fordi det er vigtigt, og fordi de ikke selv nåede at blive helt færdige. Du har måske en fornemmelse af dine tidligere liv. Du laver måske ceremonier, trækker englekort, smudger, beder, chanter. 

16. Du har en forbindelse til et eller flere kraftdyr, føler et tæt slægtsskab og lærer en masse ved at studere de dyr, der tiltrækker dig. Måske har du et leksikon stående over forskellige kraftdyr. Du finder konstant fjer og andre spirituelle tegn på din vej. Når ørnen cirkler over dig, forstår du budskabet, ligesom en snegl i skoven minder dig om at være mere langsom. 

17. Du ser talkombinationer på din vej, som har betydning for dig. Måske har du været til numerolog eller kender din type i Enneagrammet. Det kan også være, at du er nysgerrig på astrologi og spørger folk, hvad der stjernetegn er, så du bedre kan sætte deres holdinger i et større perspektiv.

18. Du har forbindelse til dine chakra’er og måske andres og ved måske, hvordan du kan rense dem. Du er nysgerrig på at vide mere. Du elsker yoga og meditation. Måske underviser du allerede andre og vil have mere viden. Måske har du allerede været på dannelsestyre til østen og hvis ikke drømmer du sikkert om et yogaretreat eller mere viden om ayurveda. 

19. Du er fascineret af gamle traditioner og kulturer. Måske er du optaget af indianerstammer, inuitkulturen, maorierne eller måske vores egne skandinaviske rødder. Du længes efter den viden, der var engang og vil gerne leve tættere i kontakt med naturen og studerer måske earth medicin. Du søger nye fællesskaber og finder nye venner, som hurtigt føles som gamle og kan dele mere med dem, end du måske kan med dem du ellers har været tættest på. 

20. Du er optaget af skismaet mellem lys og mørke og drages mod lyset.

 

 

Er det dig? Klar til at dele? 

Hvis du kan genkende dig selv i mange af de ovenstående punkter, er der god chance for, at du er lysarbejder eller på vej til at blive lysarbejder. 

Hvilke var mest klare for dig? Skriv de tre mest tydelige numre herunder i kommentarerne eller på bloggen.

Måske har du lyst til at have dit lys lidt for dig selv. Måske er du ikke klar til at tale så meget om det endnu. Måske føler du ikke at din omgangskreds eller familie er klar til at forstå din måske nye måde at se verden på. For nogle kan det være nok at bruge de spirituelle værktøjer på sig selv.

Sådan havde jeg det selv i starten. Jeg havde rigeligt at gøre med at hitte ud af alt det nye selv. Og var ikke klar til at dele. Jeg har været “skabsspirituel” længe og er det på flere måder stadig. For jeg oplever stadig at mange ikke oplever verden på samme måde som jeg selv.

Men lidt efter lidt, som jeg blev klogere på alle de værktøjer, jeg fik, specielt igennem meditation, kunne jeg ikke lade være med at dele ud. Jeg skrev de første bøger med meditationer til børn og forældre og begyndte at heale og coache med energier mere og mere. Måske har du også lyst til at begynde at dele ud af din viden – og tage skridtet til at blive en lysarbejder: En som spreder lyset til andre.

I så fald velkommen i “klubben”. Vi tager imod dig med åbne arme, for jo flere vi er, jo mere lys. Kom og vær med, når vi mødes. Det er så rart at have et fællesskab. Tak fordi du tør lyse og lade dit lys inspirere andre. Har du brug for hjælp til at bygge en forretning op omkring dit virke, er jeg her for dig. 

Club Lightworker

 

 Havde du mange punkter, du kunne nikke genkendende til? Vil du lære mere? Vil du måske endda leve af at være lysarbejder? Kig nærmere på mine clubs. Jeg optager en ny mentee hver måned. Der kan være venteliste. 

 

Meditationer til lysarbejdere

Få næring fra lyset med dejlige meditationer.

Se udvalget her. Jeg kan varmt anbefale et lysbad.