Af Gitte Winter Graugaard

Af Gitte Winter Graugaard

Coach, mentor og forfatter

Gitte hjælper iværksættere og forfattere med at føre sine drømme ud i livet. Her på bloggen kan du læse om nogle af de problemstillinger hun selv og hendes klienter møder. Rigtig god fornøjelse. 

Som lysarbejdere er vores arbejde en smule anderledes end andres. Det kan være svært at forstå, måle, pakketere, veje og ikke mindst forklare. At arbejde med menneskers lys er en gammel skik, som på mange måder er blevet glemt i vores travle liv. Læs med her, hvis du er i tvivl om du selv er lysarbejder. 

 

I sidste uge talte jeg om vigtigheden af, at vi bliver bedre til at aktivere, forstå og værdsætte lysarbejderes arbejde på The Global Luminary Activation Experience #GLAE i Cannes. Vi var 60 transformational teachers fra 15 lande samlet, og energien var fantastisk. Konferencen ledes af min mentor, Dr. Andrea Pennington, som på mange måder inspirerer mit arbejde, drive og mod. Sammen fik vi aktiveret deltagerne, som er klar til at “go global”. 

 

 

En af mine opgaver herhjemme er at støtte dig, der vil i gang med at arbejde som lysarbejder, er i gang og vil skrue op, så du kan gøre en forskel for flere. Så kan det være, at du ligesom en række andre af mine mentees i år var med i Cannes, også bliver klar til GLAE 2020 og klar til at tænke globale tanker. 

Så hvor starter vi? Måske har du fundet ud af, at du er en lysarbejder, men måske lever du ikke af at arbejde som lysarbejder endnu. Hvad vil det sige? 

Det kan trænes

En af de ting, der er ens for os, hvad end vi hjælper andre mennesker gennem  yoga, meditation, healing, kropsbehandlinger eller andet er, at vi har kontakt til noget, der er større end os selv og som vejleder os i, hvordan vi kan hjælpe andre mennesker, dyr eller planeten bedst muligt. For mig er universet en energi, som vi alle er forbundet til. Nogle er bevidste om det og træner forbindelsen dagligt. Andre har mistet fornemmelsen og kan endda fornægte den. Skulle de have lyst, kan de genfinde kontakten gennem hjertet eller i naturen. Jeg oplever også, at alle børn er født som lys og kærlighed og fødes i tæt forbindelse til denne energi. Nogle mister det dog alt for hurtigt. Det taler jeg meget mere om i min TEDx talk, hvor jeg også taler om fordelene ved at have tæt kontakt til vores hjerter, som mange lysarbejdere også har. 

Hjælp og vejledning

I universet oplever jeg, at der er en række hjælpere, som er meget tæt forbundet til denne energi. Det kan være afdøde, engle, kraftdyr mm. Dem kan vi kommunikere med, hvis vi har lyst og åbner os op for det. Nogle er bevidste om det, andre ikke. Nogle af os har trænet denne forbindelse og kan dagligt kommunikere med disse hjælpere, fx gennem meditation.  Andre kanaliserer mere ubevidst og kalder det måske intuition, en god mavefornemmelse eller forbundethed.

Min oplevelse er at jo mere bevidste vi bliver om vores kanaler og jo mere vi tør stå ved dem, jo mere åbner de sig og hjælper og vejleder os. 

Og når vi tør stå åbne, får universets hjælpere travlt med at informere os om alt det gode, vi kan udrette, fordi vi er mennesker, som de ikke kan, fordi de ikke har en krop og ikke som sådan er en del af vores samfund. Du kan se det som om, at de har travlt med at kommunikere til os om alt det gode vi kan gøre for at løfte hinanden og dermed menneskelighedens vibration. Jo højere vibration vi kollektivt har, jo bedre har vi det på jorden. Jeg mærker en enorm travlhed lige nu fra oven. For når menneskene lider, lider også planeten. Og det er vores fælles ansvar at løfte den fælles vibration.

Det kan måles!

Hos Heartmath Institute i USA måler de på “the global coherence” og deres undersøgelser er så spændende. I sidste uge spiste jeg middag med Bruce Cryer, som er tidligere CEO af Heartmath Institute. Han holdte også oplæg for os. Jeg ville ønske jeg havde optaget det, så jeg kunne dele det med jer. 

Se i stedet en film her fra instituttet om samhørighed, energi og hvad der sker når vi arbejder med lyset og løfter vores vibration.

Vil du have hjælp?

Jeg hjælper mange lysarbejdere og arbejder sammen med mange i mit enorme internationale og danske netværd af lysarbejdere. Jeg kan både guide dig og hjælper dig videre i mit netværk. Book en session, så finder vi vejen frem for dig, sammen. Vi har enormt brug for dit lys. Alt for mange lider af stress og depression eller er på mange måder faret vild i vores samfund. Kan du tænde lys i andre, er det nødvendigt at du skruer op nu sammen med alle os, der allerede er i gang. Det er her vi for alvor kan gøre en kæmpe forskel og efterlade et vigtigt fodaftryk. 

Ses vi til Lysfesten 2020?

Kom og hjælp os med at fejre lyset, når vi igen slår dørene op og fejrer sommersolhvervet. Det bliver en skøn dag i sommersolen med foredrag, workshops, kreativitet, bevægelse, god mad, masser af dejlige mennesker, heste, natur og kæmpe bål.