Af Gitte Winter Graugaard

Af Gitte Winter Graugaard

Coach, mentor og forfatter

Gitte hjælper iværksættere og forfattere med at føre drømme ud i livet. Her på bloggen kan du læse om nogle af de problemstillinger hun selv og hendes klienter møder. Rigtig god fornøjelse. 

Hvis du synes energierne er heftige lige nu, er du ikke den eneste.

Vi går ind i et helt nyt årti og giver dermed lige nu slip på ti års overbevisninger, blokader, begrænsninger og dårlige vaner.

Forestil dig, at du slipper alt muligt, der har holdt dig tilbage i det sidste årti. Og når du slipper gør du plads til mere frihed, kærlighed, taknemmelighed, lys og glæde i det nye årti.

Mange af os har haft et heftigt år med masser af klargøring til 2020. De sidste anstrengelser her mod slutning af året, er ikke en test, men snarere en frigørelse. VI klipper en navlestreng mere i livet. Gør klar til en ny tid. Mange af jer, der følger med her, er lysarbejdere eller passioneret omkring lys.

Er du i tvivl om du er en lysarbejder? Se tyve tegn her!

Slip mørket fri, så endnu mere lys kan komme ind. Vi har brug for dit lys, dit mod og din styrke. Hvorfor? Se mere her. 

Giv dig selv plads, tid og ro og koncentrer dig om at slippe. Du kan bruge det her mantra: Jeg giver slip på det sidste årti og alt det der ikke længere gør mig godt.

Du kan se på denne tid frem til d. 21.12 som en energetisk detox. Det er ret heftigt og kræver en stærk tro på det som kommer for ikke at krybe helt ned i en lav vibration.

Når vi kommer på den anden side af 21.12, kan vi begynde at visualisere det nye, der kommer. Indtil da. Release… Og husk du er ikke alene….

Se mere her – for ulve løber i flok.

#believe