Om børn og savn i Coronakrisen

af | mar 30, 2020 | Savn | 0 Kommentarer

Om børn og savn i Coronakrisen

Det er hårdt at være barn under Corona krisen. Når ens faste rutiner pludselig forsvinder, kan det giver udfordringer. Mange børn og unge har følt sig ensomme under Corona krisen. Savnet til venner og familie vokser dag for dag. Savn er en svær ting at håndtere for rigtig mange mennesker. Det var det også for mig. Første gang jeg flyttede til udlandet var jeg kun 15 år og savnede mine veninder helt vildt. Siden har jeg boet i mange lande og har født begge børn i udlandet. Det har ført til mange studier i savn. Jeg har lært at kende forskel på savn og kærlighed og ved nu at savnet kun er der, fordi kærligheden er stor. Når jeg retter mit fokus på kærligheden i stedet for savnet, føler jeg mig beriget i stedet for berøvet. Der er meget at lære i denne form for tankegang. 

Søndag d. 29.3.2020 lavede vi en ny fælles børnemeditation – denne gang om børn og savn.

Efterfølgende gik jeg live på Facebook og talte om børn og savn.

Se med her:

 

Vil du have fat i bogen?

Løft vibrationen med Familielys-pakken