Har pausen åbnet vinduet?

Jeg oplever i de her uger, at mine sessions minder om dem, jeg oftest har i august. Det er de store spørgsmål i livet, der trænger sig på som efter en pause, hvor der har været tid til at reflektere. Det helt store tema er jobskifte.

Efter sommerferien står et energetisk vindue af nye muligheder ofte åbent for mange. Ferien har givet luft og overskud til at begynde at tænke lidt mere kreativt. Længslen efter at leve mere i harmoni og med mere glæde presser sig på.

Hjemmearbejdspladsen og Corona-krisen har måske haft samme effekt?

Måske har du vidst i noget tid, at du ikke var helt glad for dit job, kollegaerne, målgruppen, indholdet eller chefen? Og måske har Coronakrisen karrikeret de forhold og gjort det mere tydeligt, hvad du ikke trives med? Måske har det været rart at være mere hjemme, ikke skulle ræse af sted, om morgenen?

Lige nu står vinduet til forandring åben? Du gør dig en masse tanker? Men hvis ikke det her job, hvad så?

Er du stresset, kan du måske kun tænke på, hvad du ikke vil have og har ikke luft til at være kreativ og tænke nyt.

Og hvad måske med pengene? Har du råd til at sige op uden at vide, hvad du nu vil?

Sådan tænker mange i august. Jeg kalder det august-syndromet! Og jeg ser, at alt for mange lider af det syndrom… For selvom rigtig mange mærker lysten til forandring, får langt fra de fleste handlet på det, de mærker. Nu åbner samfundet op igen i fase to og flere kan vende tilbage til jobbet – og når den sædvanlige trummerum sætter ind igen, bliver du suget ind i hverdagen og kan da bare tage endnu et år… Og sådan lukker vinduet ligeså stille i igen… Kender du det? 

Hvorfor vente? Hvorfor ikke handle nu?

Har du set mit mentorprogram med tre sessions til dig, der gerne vil have hjælp til en forandring?

Kan du mærke, at det er tid til at flytte dig? Er der noget du længes efter? Er du klar til at komme videre? Søger du afklaring? Nysgerrig på at lære dig selv bedre at kende? Vil du have hjertet mere med? Vil du have hjælp til de næste skridt?

Se mit program “Tid til forandring” og book den første session i dag.

Livet venter på dig, og når dine drømme banker på, skal du åbne vinduet helt op og kravle ud…

Tid til forandring?

Jeg hjælper dig til at finde de næste skridt. 

“I really recommend this class. I have had the pleasure of having Gitte as my guide/mentor and she is a wonderful, passionate and warmhearted women, with a lot of insights.”

Ellen

Norge