Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver bøger til børn fyldt med tryllebindende meditationer, der hjælper dem med at finde ro i hverdagen og til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Lad ikke monsteret stjæle alt det sjove

 

Vidste du, at 1-2 børn i hver klasse kender følelsen af at have et bekymringsmonster der ævler til en om alle mulige ting, der kan gå galt? Føler du dig sommetider alene med dine tanker og bekymringer? Er du mellem 7 og 12 år?

Sammen med psykolog Stine Hæk har jeg skrevet en bog, der hedder Monstermanualen til børn med mange bekymringer. Den er til dig, der genkender følelsen af, at nogen taler til dig om alt muligt, der kan virke truende. Der er ikke et monster, men når vi tænker om angsten som et monster, kan vi bedre forhold os til det. Og vi kan bestemme os for, at vi ikke vil give det så meget taletid.

Hvordan man gør det, taler Stine og jeg om her i et par film, som vi håber kan hjælpe dig. Du kan også prøve en børnemeditation med mig.

 

Filmene er produceret til Foreningen for børn med angst i samarbejde med Velliv Fonden. 

Vi har også lavet tre film til forældre. 

 

Køb bogen

Her kan du se mere til Monstermanualen til børn med mange bekymringer og købe den.

En pige anbefaler:

“Det har hjulpet mig meget at læse Monstermanualen til børn med mange bekymringer. Jeg skulle på lejrskole med min klasse og syntes det var meget svært. Min mor og min lærer læste Monstermanualen og de hjalp mig. Jeg gennemførte lejrskolen og var bare rigtig glad. Tak for Monstermanualen.”

Pige 10 år 

Vi giver børn jeres power tilbage. For ingen “monstre” skal have lov til at stjæle alle de gode oplevelser fra jer. I er børn ligesom alle andre, der kan lide at have det sjovt. Det vil vi gerne hjælpe jer med at kunne igen. Vil I være med? I bogen laver du din egen Monstermanual, som hjælper dig, når det er svært. God fornøjelse. Husk på, du er meget stærkere, end du nogle gange tror.