Har dit barn mange bekymringer?

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver bøger til børn fyldt med tryllebindende meditationer, der hjælper dem med at finde ro i hverdagen og til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Har dit barn mange bekymringer?

Sådan kan du hjælpe dit barn med bekymringer

I denne uge sætter vi fokus på ængstelige børn, og hvordan vi som forældre kan hjælpe vores børn igennem Coronakrisen. som påvirker mange børn. I forbindelse med nedlukningen af samfundet i foråret pga Corona, fik Foreningen for børn med angst bemidlet penge til at skabe opmærksomhed omkring ængstelighed blandt børn fra Velliv Fonden. De spurgte Stine Hæk og jeg, om vi ville lave nogle små film til både børn og voksne baseret på vores fælles bog “Monstermanualen til børn med mange bekymringer“. De tre første af de seks film kan du se her. De er lavet til forældre til børn med angst.

Vi har også lavet tre, I kan se med jeres børn.

 

En forælder anbefaler:

“Efter min datters far og jeg er flyttet fra hinanden har vores datter A har haft det rigtig svært og især omkring sovetid. Den seneste tid har det udviklet sig til angst og frygt for være alene både når hun skal sove men også om dagen. Jeg har derfor læst Monstermanualen med store interesse. Og der er så mange ting som falder på plads i mit hoved. Især novellen med Simone gav mig mange grunde til eftertanke både om, hvordan jeg selv havde det som barn, og om hvor meget min voksne hjerne har glemt, hvordan børn tænker og føler. Jeg kan mærke, at jeg allerede tænker og agerer med mere tålmodighed og forståelse over for hendes utryghed. Jeg vil bestemt anbefale bogen og giver den fem stjerner ud af fem. Det er en fantastisk bog, som sætter gode rammer op for god og nærværende samvær med børnene.”

Forælder til otte-årig pige

Monster-manualen

“Monstermanualen giver dig en nem tilgang til hvordan I selv kan hjælpe jeres børn ud af ængsteligheden. Jo hurtigere I sætter ind jo bedre. Bogen er egnet til børn mellem 7-12 år og kan også fint bruges i skolerne. Alt for mange børn oplever angst i deres hverdag. Det vil vi gøre noget ved. Sammen med jer som medspiller giver vi børnene poweren tilbage. 

Se klip fra vores besøg i Go’ Morgen Danmark.