To minutter om søvn

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Børn og søvn på to minutter

Vil du have hjælp til at få dit barn til at sove?

Hør om den “hemmelige søvnmetode”, jeg fandt til at lære mine børn at sove. Den var guld værd for os. Jeg skriver hemmelig, fordi der er alt for mange forældre, der ikke kender denne metode. Snart kender du den også. Håber den også bliver guld værd for jer.

Jeg har siden lært flere tusinde forældre denne metode at kende gennem mine bøger med børnemeditationer, der har meget positiv effekt på børn ved sengetid. De er særligt gode til at skabe en god og stabil søvnrutine med dit barn.

Bruger du hver aften lang tid på at få dit barn til at sove, og er du frustreret, kan disse to minutter skabe en forandring hjemme hos jer, som vil gøre en stor forskel.

Børn i dag sover i gennemsnit 1 time for lidt om natten. Det SKAL vi gøre noget ved. Se her, hvordan du kan hjælpe dit barn til bedre søvnhygiejne.

2 minutter om børn og søvn, der gør en stor forskel

 

Køb bogen

Slut med skrig og skrål ved sengetid.

Den metode, jeg her tilbyder, handler om kærlighed, lys og energi. Måske vil effekten også overraske dig. Tænk engang, hvis alle børn i hele verden faldt i søvn, mens de fyldte deres hjerter med kærlighed! Hvordan ville det forandre verden?

Køb bogen

Hvad ville der ske, hvis børn og unge voksede op med et tættere forhold til naturen? Hvordan ville naturen hjælpe dem til at finde balance i en hverdag, hvor de ofte er isoleret fra naturen og mange har mistet fornemmelsen for at vi ER naturen? Hvordan kan børnemeditationer om ild, vand, jord og luft hjælpe børn med at rense deres sind ved sengetid? Og hvad betyder det for deres søvn?