Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Tre veje til at løfte energien

Særligt år er det vigtigt at løfte din energi frem mod jul. Dette år fyldt med Corona er et år, hvor alt er blevet sat på spidsen og følelserne har fået fuldt spil. Det er ikke underligt, hvis du er træt nu. Men julen er på vej og det er vigtigt, at du kan løfte din energi, så I får en dejlig tid sammen i julen, og du kan nyde familielivet.

I denne film giver jeg dig tre metoder til at løfte din energi op mod jul i et år, hvor alt er blevet sat på spidsen og følelserne har fået fuldt spil. Løft din energi frem mod jul og kom godt ind i 2021. Se med herunder i filmen og tænk over, hvad du plejer at lave i december, som bringer en helt særlig stemning med sig. Hvad plejer at gøre dig glad? Måske er der ligefrem noget, du kan gøre i år, du ikke plejer at nå, fordi du måske har mere fritid for dig selv.

Løft din energi frem mod jul

Måske er der også mere tid til hyggestunder med hjertemeditation. Det ville være dejligt. Se med herunder og læs mere om min nye bog Hjertelys.

Tre veje til at løfte energien

Jul i mit hjerte

Meditation 

til børn +12 år og voksne

Køb bøger