Tag dit barn med til Hjerternes Dal

af | jan 22, 2021 | Ro | 0 Kommentarer

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver bøger til børn fyldt med tryllebindende meditationer, der hjælper dem med at finde ro i hverdagen og til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Tag dir barn med til Hjerternes Dal

Mange børn er pressede på grund af nedlukningen af vores samfund. Tag dit barn med til Hjerternes dal og lær dit barn at rense deres sind.

Det er svært at være barn i et land, der er lukket ned af Corona. Vores børn reagerer forskelligt på denne pandemi. Og deres reaktioner kan være svære for os at tackle. Især hvis vi også selv er lidt pressede.

Tag dit barn med ind i Hjerternes Dal, når I putter og lær dit barn en masse skønne redskaber til at indre ro og balance i hverdagen gennem meditationer. Du læser højt med din for barnet velkendte stemme, og indianerhøvdingen Ørnefjer guider jer ind i magien. Bogen med hele seks meditationer er også god i skoler og børnehaver.

Børnene lærer, at vi alle har karaktertræk i os fra naturen, og at vi kan bruge naturens elementer til at balancere disse træk i os. Når vi har balance, har vi det godt. Men er der for meget eller for lidt, kan meditationerne og naturen hjælpe os tilbage i balance.

Jeg har skrevet denne bog for at hjælpe børn med at lære deres smukke indre landskab at kende, så de bedre kan navigere gennem livet og kan udleve deres drømme.

De fire elementer i Hjerternes dal:

Ild: for meget ild kan give hidsigt temperament. Lær at få ro på den indre ild eller har dit barn for lidt ild – lær at skrue op for passionen. Ild i balance giver passionerede børn, der kan brænde igennem på en god måde.

Vand: for meget vand kan give urolighed, konstant bevægelse, mens for lidt kan gøre os fastlåste. Vand i balance hjælper børn til flow og bevægelse. Der sker sjove og gode ting omkring børn med balance i vandelementet.

Jord: for meget jord kan gøre det hele lidt tungt at danse med og for lidt kan give lidt svævende rodløse børn. En god grounding er godt for de fleste børn i den digitale tidsalder. Jord i balance giver rolige, robuste, glade børn, der ofte er rare at lege med.

Luft: luft giver kreativitet, drømme og nye vinkler og rummelighed. For lidt luft giver det modsatte og for meget luft kan give dagdrømmere, som svæver væk og ikke kan få lavet deres opgaver, fx i skolen. Børn med luft i balance er gode til at finde på og kan lege de samme ofte kreative lege i timevis.

Kan du genkende nogle eller flere af de her træk i dit barn/dine børn, får I god hjælp til at finde balance med Hjerternes Dal og de fire magiske elementer. Der er vejledning til dig, der læser højt før og efter hver meditation.

Velkommen i Hjerternes Dal, som er omkranset af Kærlighedsbjergene, som dit barn måske allerede kender fra Børnemeditationerne I mit Hjerte. Og gør du det, kan du allerede nu tænke dig, hvor skønt et sted Hjerternes Dal må være ❤.

Mange børn er pressede på grund af nedlukningen af vores samfund. Tag dit barn med til Hjerternes dal og lær dit barn at rense deres sind.

 

meditation, ro, børn, elementer

Se mere og bestil bogen

Fås som PDF og som hardcover.

God fra ca. 5 år-12 år.

Illustrator Elsie Ralston.

Tag mit online kursus

Jeg underviser rundt i landet på skoler og i børnehaver. Her sidder jeg på Krogerup og mediterer med børn, der er med i Haver til Maver. Den undervisning har jeg samlet i et online program, som du kan se hjemme i din stue.

Vil du have mere?

Få vores nyhedsbrev og inspiration til mere nærvær og kærlighed i hverdagen som børnefamilie.