Hjertets Nordlys

Hjertets nordlys

Så du nordlyset i aftes? Det er noget af det smukkeste, jeg har set.

At se nordlys har altid været på min ønskeliste, og er det på sin vis stadig. I aftes så jeg imidlertid det smukkeste lys over Norden, da jeg sammen med deltagerne i webinaret hos Wisdom from North sendte hjertelys rundt i mellem os.

Hele dagen har jeg været så fyldt op med glæde, taknemmelighed, kærlighed og håb. Det føles SÅ vigtigt at mange flere lærer, hvad selvkærlighed er, og hvordan vi kan give det videre til vores børn.

Der var knap 500 tilmeldte fra hele Norden. Jannecke fra Wisdom from North er en fantastisk værtinde, har et top professionelt team bag sig, og jeg føler altid en meget høj vibration, når jeg underviser hos dem.

I aftes tændte vi sammen hjertets nordlys. Det var så smukt. Det er det Norden, jeg elsker og det Norden jeg ønsker at give videre til mine børn. Et Norden hvor vi mødes i fred og kærlighed. Derfra kan alting gro. Det kan vi gøre sammen og hver for sig med børnemeditation ved sengetid.

Hvis du missede det, får du chancen igen, når vi den næste måned skruer max op for hjertelyset igen i et fedt familiekursus.

Vi ses tirsdag d. 26.10.21 kl. 19 – online.

Hent en god kop te og find et stille sted at lytte med. Så laver vi det vildeste hjerte nordlys sammen i en ny smuk hjertemeditation.

Tilmeld dig her 

Hjertets nordlys

Kom med os

Vil du være med?

Vi vil elske at se dig.