Tænd hjertelys i mørket

Tænd Hjertelys i mørket

Hvert år finder vi cykellygterne frem og når lige at sætte dem på, inden vi kortvarigt får en time foræret om morgenen af vintertiden. Men nu griber mørket os atter, og vi går mange måneder i møde med mørke morgener og eftermiddage.

Corona’en har endnu ikke sluppet sit tag i os endnu og mange bekymringer kommer på banen igen. Hvad er modvægten til bekymringer? Håb og glimt af lys.

Hvordan tænder man håbet?

Den nemmeste måde at lave et indre lys på er ved at tænde vores hjertelys. Når vi ser og mærker vores hjertelys, tænder vi automatisk håb. Desværre er det ikke noget vi lærer i skolen, om end jeg gerne så det.

Desværre udskriver lægerne endnu ikke Hjertelys på recept, om end jeg gerne så det.

Med massiv pres på forældrene er der også mange forældre, der desværre har glemt at tænde deres eget hjertelys. Når vi har travlt og konstant befinder os mest i hjerneland, og glemmer at rejse til hjerteland, mister vi så mange små guldstunder med vores børn. Dem taler jeg meget om i min TEDx.

Børnemeditation ved sengetid er vejen frem

Jeg  storelsker hjertemeditation med børnene ved sengetid. Uanset, hvor hektisk dagen har været, kan vi for en stund lade tiden stå stille ved sengetid og mærke vores børn helt tæt på – hjerte til hjerte – sjæl til sjæl.

At børnemeditation ved sengetid til med hjælper vores børn til bedre søvn, er en stor fordel.

Jeg vil gerne hjælpe dig til at tænde dit indre hjertelys og hjælpe dit barn til samme. Det er særligt vigtigt lige nu, hvor den mørke tid atter kommer rullende.

Særligt tilbud i den mørke tid

Derfor har jeg lavet en pakke til dig med “Hjertelys – lær dit barn at skrue op for livet” og mit kursus i Hjertelys. Det lavede jeg sidste år på samme tid som en festival, jeg kaldte ” Vi lyser i mørket”.

Du får en række interviews med andre lysarbejdere om, hvad hjertelys er, du får meditationer og hører eksperternes bud på, hvordan vi kan skrue op for det. Du finder også bogen “Hjertelys” på pdf og små hyggeopgaver til børnene.

Samlet værdi 454 kr – din pris, hvis du køber inden 1.12.2021 er 250 kr + porto. Du får altså kæmpe værdi for pengene og kan tage kurset i de lange mørke aftener, der nu kommer os i møde og hygge med dit barn om eftermiddagen. 

Rigtig god fornøjelse.

 

Hjertelyspakken

Vil du lære at skrue op for dit hjertelys?

Læs mere om Hjertelys, og hvordan du kan lære dit barn at skrue op for sin indre styrke.

Rabatten udløber 1.12.2021