Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver bøger til børn fyldt med tryllebindende meditationer, der hjælper dem med at finde ro i hverdagen og til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

En videohilsen om Hjerteminder

I nedenstående video fortæller jeg om min nye bog “Hjerteminder – lær dit barn at dyrke kærligheden“, som er min nyeste bog om hjertet med hjertemeditation til børn. Jeg har skrevet den for at minde os om at dyrke den kærlighed, vi allerede har fået af hinanden mere i hverdagen, i stedet for at haste videre til det næste nu og det næste nu i jagten på mere og mere.

Hvad nu hvis vi ved at dvæle ved kærligheden vil få det bedre i stedet.

Jeg håber også, at bogen vil hjælpe børn og unge i sorg og savn med at holde minderne om den, de elsker i live og mærke at kærligheden bor i hjertet. For en tid kan vi huske på, at sorgen har rod i kærlighed. Se mere på www.hjerteminder.nu. Bogen er nummer to bog i Hjertelys-serien. De to bøger kan købes sammen med rabat i min webshop.

Hjerteminder - ny bog

Hjertelys-serien

Hjerteminder er nummer to bog i serien Hjertelys. Du finder frem til 20.4 et godt tilbud på at købe de to bøger sammen i forsalg.

 

HJertepakken graugaard

Hjertepakken

Få de tre dejlige hjertebøger i en samlet pakke med 15 % rabat.