Meditationer

Nu på lydfil til unge på +12 år og voksne. 

Fordi der er behov

I mange år er jeg blevet spurgt om, jeg ikke ville indtale mine børnebøger med meditationer på audio. Det ville jeg sådan set gerne, men jeg vil hellere at forældre læser bøgerne højt og skaber et rum med nærvær, så derfor har jeg aldrig indtalt bøgerne.

Men nu er mange af mine læsere, der er vokset op med mine bøger, blevet ældre og er kommet ud over højtlæsningsstadiet, og da jeg ønsker at hjælpe dem ind i en egen praksis med meditation, har jeg indtalt nogle meditationer.

Samtidig efterspørger mange forældre at få meditationer til dem selv. Så her kommer en serie af meditationer til børn +12 år, unge og voksne.

Rigtig god fornøjelse.

 

SOV DEJLIGT

Har du problemer med at falde i søvn, vil denne meditation være dejlig og kan have en positiv effekt.

LYSBAD

Hænger du lidt med humøret, trykker mørket dig og trænger du til at løfte din energi, så tag et lysbad.

JUL I MIT HJERTE

Find ind i dit hjerte og find ind til juleglæden. Husk på, at julen er hjerternes fest. Tag med og se hvem du møder i dit indre, der kan hjælpe dig til en dejlig jul.  

Fra hoved til hjerte

Mindfulness er på alles læber. Jeg er selv instruktør indenfor mindfulness og er fortaler herfor. Mit arbejde med meditation og særligt hjertemeditation har ført til, at jeg i dag er mere optaget af heartfulness. 

Gennem mit arbejde med familier og børnemeditation og egen erfaring har jeg oplevet gang på gang at skiftet fra “the mind to the heart”, er intet mindre end magisk. At have en tæt kontakt til mit hjerte igennem min opvækst og ind i min voksne år, har betydet utroligt meget for mig.

Med mit arbejde med hjertemeditation og heartfulness ønsker jeg at bidrage til at flere børn, unge og voksne genskaber kontakten til deres hjerter og dermed sjælen. I denne kontakt tændes et lys, som hjælper os med at finde vejen. Når vi kender vores hjertelys, farer vi sjældent vild i livet.

Se min TEDx hvor jeg taler mere om, hvad kontakten til vores hjerter har af betydning for vores søvn. Se også mit interview med tidligere CEO for HeartMath Institute, Bruce Cryer, om den videnskabelige forklaring på, hvorfor hjertemeditation er så vigtigt. Alt det kræver er ti minutter om dagen, men hvorfor stoppe der? 

Anbefalinger

Jeg elsker at falde i søvn til den her meditation”

“Jeg har prøvet mange meditationer, men aldrig før har jeg set mit lys så smukt”

“Dit lysbad har hjulpet mig meget under COVID-19 med at falde til ro og føle at jeg renser mig efter at have været sammen med borgere i mit job, som måske er smittede. Tusind tak”. 

“Tusind tak for den dejligste meditation”

“Jul i mit hjerte meditationen er en kæmpe gave. Den gør mig så godt. Jeg har mødt mine fantastiske hjælpere og kan ikke takke dig nok for dit store arbejde.”

Alle kan lære at meditere.

Find ind til din indre ro.