De tre mest sælgende

Hjerternes Dal

Seks meditationer, som lærer børn deres indre verden at kende, så de bedre kan navigere i de mange indtryk, de får i deres hverdag og bedre kan sove. Denne bog er inspireret af naturens måde at skabe balance på og lærer børn at forstå, at vi ER naturen og kan finde hjælp i naturen, når vi kommer ud af balance. Vi ses i Hjerternes Dal.

Monstermanualen

I denne bog får forældre et indblik i den skræmmende verden af angst- og bekymringsmonstre, som er en stor del af mange børns hverdag. De børnevenlige fortællinger og illustrationer giver barnet håb og mod. For ingen børn skal leve med bekymringsmonstre, som stjæler deres livskvalitet. I denne bog giver vi børnene power’en tilbage.

I mit hjerte

Den storelskede bog, der lærer dine børn at falde i søvn med et smil på læben. Her får i et kærlighedssprog til forældre og børn. At vokse op med en tæt kontakt til sit hjerte er som at give sit barn et kompas til at navigere gennem livet med. Lytter vi til vores hjerter, skal det nok gå godt og har vi kærlighed til os selv, er der ingen grænser for, hvad vi kan opnå.

Bestseller forfatter

Gitte Winter Graugaard

Som barn elskede Gitte bøger og drømmen om selv en dag at blive forfatter blev født tidligt. Lysten til at åbne op til vores indre universer med børnebøger, der styrker den mentale sundhed, åbner op til fantasien, lærer børnene at finde balance er bare nogle af de drivkræfter, der ligger bag Gittes efterhånden omfattende forfatterskab. Du vil hurtigt se, at ordet “hjerte” går igen i titlerne. Det er ikke tilfældigt, for Gitte tror på, at en tæt hjertekontakt giver utroligt mange fordele frem i livet. Det har hun selv erfaret og giver nu kunsten videre til tusindvis af børn verden over. Det hele startede i Danmark, men Gitte er på en global mission og ønsker at lære 1.000.000 børn at fylde sig selv op med kærlighed. Dine børn kan blive de næste.

Ekspert i rolig, kærlig og fredelig putninger.
Fordi bedre søvn giver bedre trivsel

Højdepunkter

Glade børnefamilier

Lande

Udgivede bøger

Best Sellers

Måske du har set Gitte i …