Gitte Winter Graugaard

Forfatter, Ekspert i putterutiner ved sengetid

Gitte er optaget af at øge trivslen blandt børn, unge og i børnefamilierne. Det sker gennem bøgerne, foredrag og en række workshops både i Danmark og i udlandet. 

Gitte Winter Graugaard

I mit hjerte

– Porten til drømmeland

Bogen som hjælper tusindvis af børn med at falde i søvn med hjertet fuld af kærlighed. Tag med til kærlighedsbjergene og lær dit barn at finde ro med meditation. Med denne bog elsker ungerne at komme i seng. Bogen kommer også som en del af min søvnpakke “Porten til Drømmeland”.

Gitte Winter Graugaard

& Stine Hæk

Monstermanualen

– Til børn med mange bekymringer

Monstermanualen – til børn med mange bekymringer er skrevet af Gitte Winter Graugaard i samarbejde med psykolog Stine Hæk. Det er vores ønske, at den må hjælpe rigtig mange forældre til at kunne hjælpe deres ængstelige børn til bedre trivsel.

Gitte Winter Graugaard

Hjerternes Dal

– Meditationer til børn

Hjerternes Dal er en skøn bog med 6 børnemeditationer som hjælper børn til at finde balance i hverdagen. Når vi lærer vores børn deres indre ressourcer at kende, hjælper vi dem med at kunne navigere i deres ofte travle hverdag. Lær dit barn om vores indre ild, vand, jord og luft og hvordan vi kan rense os ved sengetid fra dagens mange indtryk, så vi nemmere kan falde i søvn og sover bedre.

I hjertet gemt aldrig glemt

Gitte Winter Graugaard

Hjertelys

– lær dit barn at skrue op for livet

Hjertelys er oprindeligt skrevet til Monstermanualen, men da Gitte så effekten af den, valgte hun at udgive den separat så endnu flere børn kan få glæde af den. Den udkom da Corona’en var på sit højeste i 2021 og 120 familier var med til at skrue op for hjertelyset i hele måneden i festivalen “Vi lyser i mørket”. En fantastisk dejlig bog, som også hjælper de voksne, som læser højt og møder børns vidunderlige hjertelys – og ikke mindst får kontakt til jeres eget. 

I hjertet gemt aldrig glemt

Gitte Winter Graugaard

Hjerteminder 

– lær dit barn at dyrke kærligheden

Da Hjertelys udkom og Gittes modtog feedback fra sine læsere, kom idéen til efterfølgeren Hjerteminder. Den udkommer som nummer 2 bog i Hjertelys-serien og minder os om at stoppe op, nyde nuet og dyrke den kærlighed, vi allerede har og gemmer i vores hjerter. Den er god for alle børn og kan særligt bruges til børn (og voksne),  der længes, savner og sørger.  

Gitte Winter Graugaard

Skumle skiderikker og

lyserøde skyer

– Krimi til børn i puberteten

Skumle skiderikker og lyserøde skyer er en ”pubertetskrimi”, der tager fat om en række af de pubertetstanker, som børn og unge på mellemtrinnet tumler med. I bogen følger vi Amalie på 13 år og hendes bedste veninde, .

Sibylle von Olfers

oversat og redigeret af Gitte Winter Graugaard

Jordens Børn

– Til mindre børn og deres familie

Jordens Børn er en dansk oversættelse af den smukkeste billedbog fyldt med fine rim fra 1906 skrevet og illustreret af Sibylle v. Olfers.

Gitte Winter Graugaard

Julie og Caroline for evigt

For kreative børn og unge fra 9 år

“Julie og Caroline for evigt” handler om to bedste veninder, som en dag bliver uvenner. Det gør ondt langt ind i Julies hjerte. Tror du, at de bliver de venner igen? Du bestemmer selv slutningen på historien og er med til at lave illustrationerne færdige.

Kommende bøger i serien Hjerternes dal

I løbet af de næste år udkommer Hjerternes Dal som en serie af fem bøger. De nye redigeringer vil indholde endnu mere forklaring og læring til forældre, omkring hvert af de fire elementer.

Mød høvding Ørnefjer

i Hjerternes dal, han vil lærer dig og dit barn om magien i de fire elementer: ild, vand, jord og luft.

Flammedansernes bål

Meditationen hvor du og dit barn lærer om elementet Ild og indre temperament og hvordan man skruer op og ned for at finde balancen.

Den klare kilde

En meditation hvor du og dit barn lærer at rense vores energi fra andre folks energi efter en lang dag i skolen. Især godt for følsomme og ængstelige børn.

Den dybe eng

En meditation om vores indre jord element. I dagens travle verden vil de fleste børn drage fordel af denne meditation. Føl Moder Jord under din krop og lad hende nære dig, før du sover.

De milde vinde

En meditation om vores indre luft element. Kom og flyv med ørnen Raki og lad ham vise dig verden ovenfra. Især god for børn der har brug for mere perspektiv, men også for dem, der dagdrømmer og mangler fokus.

VÆRKLISTE

Gitte har indtil videre skrevet følgende bøger:

• Skumle skiderikker og lyserøde skyer (2010)
• Studieliv uden stress (ghostwriter) (2014)
• Børnemeditationerne I mit hjerte (2015)
• Julie og Caroline for evigt (2016)
• Jordens Børn (oversætter) (2016)
• Benzinprinsessen (privat udgivelse) (2016)
• The Children’s Meditations in my heart (2016)
• Las Meditaciones de los Niños En mi Corazón (2017)
• Hjerternes Dal – Meditationer til børn (2017)
• Time to Rise af Andrea Pennington (medforfatter) (2017)
• Monstermanualen til børn med mange bekymringer (2018)
• Hjertelys (2018)
• Magic and Miracles af Andrea Pennington (medforfatter) (2018)
• The book of soulful musings af Chrisoula Sirigou (medforfatter) (2018)
• The Valley of Hearts (2019)
• Barnemeditasjonene I hjertet mitt (2020)
• Meet Chief Eaglefeather (2021)
• The Flamedancers’ Fire (2021)
• Heartlight (2021)
• Hjerteminder – lær dit barn at dyrke kærligheden (2022)

Gitte udgiver selv bøgerne i ind og udland. Se mere til Gittes forlag: Forlaget Room for Reflection