Meditationer

Meditationer på lydfil

Nu på lydfil til unge på +12 år og voksne.

Fordi der er behov

Meditationer på lydfil. Nu tilbyder jeg også meditationer til unge og voksne. Lyt med her og få bedre søvn og trivsel.

I mange år er jeg blevet spurgt om, jeg ikke ville indtale mine børnebøger med meditationer på audio. Det ville jeg sådan set gerne, men jeg vil hellere at forældre læser bøgerne højt og skaber et rum med nærvær, så derfor har jeg aldrig indtalt bøgerne.

Men nu er mange af mine læsere, der er vokset op med mine bøger, blevet ældre og er kommet ud over højtlæsningsstadiet, og da jeg ønsker at hjælpe dem ind i en egen praksis med meditation, har jeg indtalt nogle meditationer.

Samtidig efterspørger mange forældre at få meditationer til dem selv. Så her kommer en serie af meditationer til børn +12 år, unge og voksne.

Rigtig god fornøjelse med meditationerne.

Få en lille smagsprøve herunder.

 

Vil du have mere?

Download meditationerne her

 

SOV DEJLIGT

Har du problemer med at falde i søvn, vil denne meditation være dejlig og kan have en positiv effekt.

LYSBAD

Hænger du lidt med humøret, trykker mørket dig og trænger du til at løfte din energi, så tag et lysbad i denne magiske meditation, som allerede har hjulpet rigtig mange mennesker.

Tilgivelse meditation

Tilgivelse

Har du brug for og er du klar til at tilgive? Måske er det en anden du vil tilgive, måske er det dig selv. Uanset vil det lette dit hjerte og gøre livet nemmere, at tilgive. Giv slip og få friheden tilbage.

løft humøret

Taknemmelighed

Hænger du eller dit barn på +12 år lidt med hovedet? Er det tid til at løfte humøret lidt? Prøv denne skønne meditation med en høj vibration af taknemmelighed.

løft humøret

Sjælen kalder

Vil du tættere på din sjæl og høre hvad den hvisker til dig. Tag med på denne sjælerejse.

forårsmeditation

Forårsmeditation

Er foråret på vej? Find ind til din indre blomstermark og lad nyt liv spire og gro.

JUL I MIT HJERTE

Find ind i dit hjerte og find ind til juleglæden. Husk på, at julen er hjerternes fest. Tag med og se hvem du møder i dit indre, der kan hjælpe dig til en dejlig jul. Sælges kun op til jul.

Graugaard meditationer lydfil

Pakke med tre meditationer med rabat

I denne pakke får du tre meditationer:

  • Lysbad
  • Taknemmelighed
  • Sov dejligt

Anbefalinger

Jeg elsker at falde i søvn til den her meditation”

“Jeg har prøvet mange meditationer, men aldrig før har jeg set mit lys så smukt”

“Dit lysbad har hjulpet mig meget under COVID-19 med at falde til ro og føle at jeg renser mig efter at have været sammen med borgere i mit job, som måske er smittede. Tusind tak”. 

“Du aner ikke hvor værdifuld dit lysbad er for mig”.

“Tusind tak for den dejligste meditation”

“Jul i mit hjerte meditationen er en kæmpe gave. Den gør mig så godt. Jeg har mødt mine fantastiske hjælpere og kan ikke takke dig nok for dit store arbejde.”

Fra hoved til hjerte

Mindfulness er på alles læber. Jeg er selv instruktør indenfor mindfulness og er fortaler herfor. Mit arbejde med meditation og særligt hjertemeditation har ført til, at jeg i dag er mere optaget af heartfulness.

Gennem mit arbejde med familier og børnemeditation og egen erfaring har jeg oplevet gang på gang at skiftet fra “the mind to the heart”, er intet mindre end magisk. At have en tæt kontakt til mit hjerte igennem min opvækst og ind i min voksne år, har betydet utroligt meget for mig.

Med mit arbejde med hjertemeditation og heartfulness ønsker jeg at bidrage til at flere børn, unge og voksne genskaber kontakten til deres hjerter og dermed sjælen. I denne kontakt tændes et lys, som hjælper os med at finde vejen. Når vi kender vores hjertelys, farer vi sjældent vild i livet.

Se min TEDx hvor jeg taler mere om, hvad kontakten til vores hjerter har af betydning for vores søvn. Se også mit interview med tidligere CEO for HeartMath Institute, Bruce Cryer, om den videnskabelige forklaring på, hvorfor hjertemeditation er så vigtigt. Alt det kræver er ti minutter om dagen, men hvorfor stoppe der?

Alle kan lære at meditere.

Find ind til din indre ro.