Blog graugaard room for you
Du kan heale

Du kan heale

Mange tror, at healing er for de helt særlige, men ALLE kan heale – også du. Du kender det allerede. Du gør det allerede. Du healer! Her er ti måder, vi dagligt healer hinanden uden måske at være bevidste om, at det er healing.

Min lykkelige arbejdsdag

Min lykkelige arbejdsdag

For nogle år siden fandt jeg på, at mit coaching kontor om sommeren så vidt muligt skulle være i min skov til walk and talk. I de sidste tre dage har jeg gået 42 km og dermed 56000 skridt med de dejligste klienter, som også stornyder naturen. Jeg er dybt taknemmelig.

Står vinduet åbent?

Står vinduet åbent?

Har pausen åbnet vinduet? Det er de store spørgsmål i livet, der trænger sig på efter en pause, hvor der har været tid til at reflektere. Måske har Coronakrisen gjort det mere tydeligt, hvad du ikke trives med?

Føler du et kald lige nu?

Føler du et kald lige nu?

Vi taler om en kollektiv opvågning, hvor ord som samfundssind, omsorg og næstekærlighed vågner op i vores sprog igen. Her midt i en verdenskrise oplever vi lige nu også om en kollektiv hjerteåbning.