Leder du efter et foredrag som lytterne husker og mærker? 

Noget på hjerte

“Gitte er en passioneret ildsjæl som forstår at vække sit publikum og give os lidt at tænke over. Hun skaber ‘room for reflection'”.

Hvad taler Gitte om?

Emner

Det fredelige forældreskab

Rolig putning, nærvær, kærlighedssprog, relationer, savn, sorg og tilgivelse. Vi ønsker alle det bedste for vores børn. Hvad nu hvis det bedste vi kan give dem er vores nærvær. 

heartfullness

Om at leve fra hjertet. Hvordan finder vi det, lytter til det og lære at åbne det op for de ønsker og drømme vi har. Om stress, depression og hvordan vi finder balance.

hjertelys i skoler og daginstitutioner

Om at lære at finde ro i kaos, at lære at finde sine indre resurser tildligt i livet, at lære sig selv at kende og synge sin sjæls sang.

IVÆRKSÆTTERI

Om at gå hjertets vej og lære mens man bygger vejen. At turde tro på sine drømme og om at finde procesværktøjer, der hjælper produkter fra ide til virkelighed.

vil du have en smagsprøve

Se Gittes stærke TEDx tale

1 million børn

Min Mission

Jeg har en klar mission om at hjælpe 1 million børn til en stærkere hjertekontakt. Når børn lærer at forbinde sig til deres hjerter, bliver alt lettere. Når krop, sind og hjerte forenes, finder vi de værktøjer mange i dag savner for at kunne skabe bedre balance. Det skal børn lære fra de er små hjemme og i de samfundsstrukturer de indgår i. Det bedste sted at lære sig selv bedre at kende er i naturen. Alle de projekter jeg i dag arbejder med som konsulent hjælper børn og unge til bedre trivsel. 

Vil du også udbrede hjertet stemme?

Vil du booke Gitte?

Portefølje

Featured kunder

Børneringen

 

TEDx

Hørsholm Bibliotek

 

 

REAL SELF LOVE DAYS

 

 

Middelfart Bibliotek

Aarstiderne

wisdom from north

 

 

Global luminary activation event

Awake TV

Ind- og udland

Galleri

Andre siger

Anbefalinger

“Hearing Gitte’s presentation was such a multi-dimensional experience! Gitte truly embodies… In her role as a brilliant storyteller, in the way she understands and shares the heart of creativity. She literally ignites our (often lost) creative spark and leaves us with concrete ideas and motivation to continue keeping it alive”

Halina Goldstein

Denmark

Manner hvor var du god på den scene. Wauv, jeg var bare helt betaget!

Deltager

My favourite talk at TEDx Peterborough. You’re a great storyteller, Gitte. 

Speaker

Jeg havde glæden af, at få lokket Gitte til Middelfart og deltage i en foredragsaften med fokus på de nuværende forhold i daginstitutionerne og hvilke konsekvenser disse forhold har på vores børn og fagpersonale. Gitte er et utroligt og yderst professionelt menneske, som drager alle i hendes selvskab med ind i en fantastisk verden fyldt med lys og selvkærlighed! Kan varmt anbefale et samarbejde med denne utrolige kvinde!

Maria Lund Nielsen

Denmark

Jeg gik hjem med SÅ mange idéer, aha-oplevelser og glæde over at fremtiden jo er lys, hvis vi vil det. Du er en skøn formidler, håber vi kan få dig ned i vores børnehave en dag.

Deltager

OMG you were brilliant on stage. I was blown away!
Deltager

This TEDx talk is such a beautiful reminder that our presence and attention is vital to the wellbeing of our kids. I love the way Gitte brought the characters to life. I love her books, too. They are such a beautiful way to teach mindfulness to children and empower us all to remember that we have access to love across the miles.

Participant

UK

Manner hvor var du god på den scene. Wauv, jeg var bare helt betaget!

Deltager

Gitte er super dygtig, en god formidler og har givet anliggende til en masse gode snakke derhjemme. Vi har som familie taget mange ting med videre og fået gode værktøjer til at styrke fællesskabet derhjemme. Kan derfor kun anbefale dette forløb.

Deltager