Leder du efter et foredrag som lytterne husker og mærker om:

Det gode børneliv 

“Gitte er en passioneret ildsjæl som forstår at vække sit publikum og give os lidt at tænke over. Hun skaber ‘room for reflection'”.

Hvad taler Gitte om?

Emner

- Porten til drømmeland

- Børnene er de rigtige chefer

- Fremtidens børnefællesskaber

- Forfatterbesøg skumle skiderikker

- Skru op for trivsel og selvværd med hjertekontakt

- forebyg angst med en monstermanual

- Det fredelige forældreskab

- Fra hjerne til hjerte

Gitte skræddersyer sit foredrag, så det passer ind i din kontekst. 

Hvad siger andre?

 

foredrag Gitte Winter graugaard

“Gitte er et utroligt og yderst professionelt menneske, som drager alle i hendes selvskab med ind i en fantastisk verden fyldt med lys og selvkærlighed!”

Maria Lund Nielsen, booker af foredrag “Ro i hverdagen”

“OMG you were brilliant on stage. I was blown away!”

Fra salen efter TEDx i England 2019

“In her role as a brilliant storyteller, in the way she understands and shares the heart of creativity.”

Halina Goldstein

“Tusen ❤️-lig takk for kraftfullt og nydelig foredrag av deg! Ressonnerer dypt i meg å kople på vårt indre og vårt hjerte, for å oppleve hvordan vi er forbundet på så mange plan utover det fysiske. Det er virkelig en god måte å forebygge ensomhet på, takk igjen for ditt viktige bidrag – ser frem til å følges videre.”

 

vil du have en smagsprøve

Se Gittes stærke TEDx tale

Vil du booke Gitte?

Gittes Mission

1 million børn

“Jeg har en klar mission om at hjælpe 1 million børn til en stærkere hjertekontakt. Når børn lærer at forbinde sig til deres hjerter, bliver alt lettere. Når krop, sind og hjerte forenes, finder vi de værktøjer mange i dag savner for at kunne skabe bedre balance. Det skal børn lære fra de er små hjemme og i de samfundsstrukturer de indgår i.” 

Gitte Winter Graugaard er forfatter til en række bøger med hjertemeditationer, der sælger i hele verden og hjælper til bedre trivsel, søvn og selvværd. Der er ofte kø til at købe bøger ved salgsbordet efter foredrag.

 

Foredrag Gitte Winter Graugaard
Gitte har allerede talt for

Andre kunder

Ensomhedskoferencen norge

 

TEDx

Hørsholm Bibliotek

 

 

Hospitalsklovnene

 

 

Hvor er der en voksen?

Aarstiderne

wisdom from north

 

 

Global luminary activation event

Abu Dhabi Libraries

Andre siger

Anbefalinger

“Hearing Gitte’s presentation was such a multi-dimensional experience! Gitte truly embodies… In her role as a brilliant storyteller, in the way she understands and shares the heart of creativity. She literally ignites our (often lost) creative spark and leaves us with concrete ideas and motivation to continue keeping it alive”

Halina Goldstein

Denmark

Manner hvor var du god på den scene. Wauv, jeg var bare helt betaget!

Deltager

My favourite talk at TEDx Peterborough. You’re a great storyteller, Gitte. 

Speaker

So many years later your talk at GLAE is the only one I remember. You made such an impression on me. 

Participant

Tusen takk for ditt gode foredrag, med hjertelig påfyll. Og, for at jeg fikk hilse på deg og ble gjort oppmerksom på det du har skapt og skaper. Gode, fine bøker som jeg både beholder selv og gir videre .

Hege Martens Handegaard

Jeg havde glæden af, at få lokket Gitte til Middelfart og deltage i en foredragsaften med fokus på de nuværende forhold i daginstitutionerne og hvilke konsekvenser disse forhold har på vores børn og fagpersonale. Gitte er et utroligt og yderst professionelt menneske, som drager alle i hendes selvskab med ind i en fantastisk verden fyldt med lys og selvkærlighed! Kan varmt anbefale et samarbejde med denne utrolige kvinde!

Maria Lund Nielsen

Denmark

Jeg gik hjem med SÅ mange idéer, aha-oplevelser og glæde over at fremtiden jo er lys, hvis vi vil det. Du er en skøn formidler, håber vi kan få dig ned i vores børnehave en dag.

Deltager

OMG you were brilliant on stage. I was blown away!
Deltager

Gitte er super dygtig, en god formidler og har givet anliggende til en masse gode snakke derhjemme. Vi har som familie taget mange ting med videre og fået gode værktøjer til at styrke fællesskabet derhjemme. 

Deltager

This TEDx talk is such a beautiful reminder that our presence and attention is vital to the wellbeing of our kids. I love the way Gitte brought the characters to life. I love her books, too. They are such a beautiful way to teach mindfulness to children and empower us all to remember that we have access to love across the miles.

Participant

UK

Gitte skaber et helt særligt rum, som tiltrækker og åbner op for fordybelse og ro på et dybere plan. Børnene og deres voksne lytter og er med, med interesse, nysgerrighed og åbenhed. Det bliver enormt tydeligt hvordan Gitte formår at invitere børnene dybere ind mod deres egen kerne og essens, og det kommer til udtryk gennem deres tegninger, ord og fortællinger efterfølgende. Gitte skaber forbindelse og vækker integration mellem krop, sind og hjerte – en af de vigtigste komponenter for at skabe et liv i dybere balance. Kan på det varmeste anbefale Gitte

Sara Quist

Arrangør af festival, Livets Vibration

Takk for ditt flotte innlegg på Ensomhetskonferansen i Oslo. Jeg likte det veldig godt. Liker dine tanker. 

Deltager på Ensomhedskonferencen i Oslo 2022

Klar til at booke Gitte?