Podcast: Det gode børneliv

Velkommen til podcasten “Det gode børneliv”

I kraft af mit forfatterskab møder jeg så mange skønne mennesker, som hver dag arbejder på at skabe rammer for det gode børneliv. Dem tager jeg nu ud og møder, så vi alle kan blive inspirerede til at skabe et dejlige liv for vores børn. Denne podcast er en slags “håndholdt pippi dogme agtig” optagelse. Lytter du med hjertet også, vil du kunne høre mange flere nuancer. Rigtig god fornøjelse.

Du kan også finde den på iTunes.

Podcast: Det gode børneliv
EPISODE 9: Mindfulness i skolen

Tag med til Washington, hvor vi møder danske Rie Odsbjerg Werner, som er formand for den amerikanske forening Peace of Mind. Deres mindfulnessprogram er spredt til 40 stater i USA. Vi hører om, hvordan det er at have en mindful hverdag i skolen med mindfulness som fag, som konflikthåndtering, en brain break, et mindful minute eftet behov og hvad med et peace room, der står klar til dem der har behov for ro i frikvarteret.

Optaget d. 29. november 2018

Gæst: Rie Odsbjerg Werner

Vært: Gitte Winter Graugaard

EPISODE 8: Et vildere familieliv 

Der er ikke meget vild natur tilbage i Danmark, men selv i de anlagte skove og små naturlommer i vores smukke land spirer faunaen og det vrimler med biller, orme og andet kravl. Hvad betyder det for børn at vokse op med det vilde naturliv lige uden for døren? Hvordan kan vi lære børn at have en nær kontakt til Moder Jord? Hvordan lærer vi atter at leve i kontakt med naturen – også med børn? Og hvordan passer vi bedre på den. Mød Carina Lyall og hør mere om livet i skoven.

Optaget d. 28. november 2018

Gæst: Carina Jean Lyall

Vært: Gitte Winter Graugaard

EPISODE 7: Drømmen om Bali og et grønnere skoleliv

Drømmer du om eksotisk eventyr med din familie? Kunne du forestille dig at rejse halvvejs rundt om jorden for at følge en drøm om at give dit barn et grønnere og friere skoleliv? Lyt med her, hvor jeg taler med Vibeke Amdisen om hendes drøm og Bali, og hør om den mest fantastiske skole Green School, hvor sønnen Samuel nu skal gå.

Optaget d. 29. august 2018

Gæst: Vibeke Amdisen

Vært: Gitte Winter Graugaard

EPISODE 6: Om dit barns indre verden, energi og sundhed 

I denne episode taler jeg med Katrine Birk om alt det vi ikke kan se og måske heller ikke altid helt forstår, når det kommer til vores barns indre verden. For hvordan hænger stress og snotnæser sammen? Hvorfor får børn ofte ondt i maven, når de er i ubalance? Og hvad kan vi som forældre gøre for at skabe optimale forhold for vores børn både psykisk og fysisk. For de to verdener hænger så tæt sammen, og det og meget andet taler jeg med Katrine om i denne episode.

Optaget d. 14. august 2018

Gæst: Katrine Birk

Vært: Gitte Winter Graugaard

EPISODE 5: Hvad kan dit barns drømme fortælle dig om deres udfordringer? 

Spørger du til dit barns drømme? Kan du huske dine egne, når du vågner? Hør drømmeforsker og foredragsholder Michael Rohde fortælle om børn og drømme og få gode råd til, hvordan du kan få et kig ind i dit barns underbevidsthed ved at lytte til drømmene. Hør også Michaels bud på, hvorfor børn sover bedre efter børnemeditation

Optaget d. 25. juni 2018

Gæst: Michael Rohde

Vært: Gitte Winter Graugaard

EPISODE 4: Om børn, dyr og nærvær

I episode fire undersøger jeg energier mellem børn og dyr. Jeg tager til Odsherred Zoo Rescue og mødes med direktør Joan Thygensen til en snak om hendes zoologiske have, og hvorfor hun tager sig af de svageste dyr. Vi møder også Charlotte Banff, som er dyrehealer og taler med hende om, hvordan vi kan opnå en tættere kontakt til dyrene og lære vores børn at forbinde sig til dyrenes sjæl. Det er så spændende, og der er i øvrigt mange sammenligninger mellem det gode dyreliv og det gode børneliv. Lyt med her.

Optaget d. 12. juni 2018 spilletid 44 minutter

Gæster: Joan Thygensen og Charlotte Banff

Vært: Gitte Winter Graugaard

EPISODE 3: Om at være en mor i opvågning

I episode tre er jeg rejst til Spanien for at tale med forfatter Eva Andrea om, hvad det vil sige at være en mor i opvågning. Hvad vil det sige at møde sit barns sjæl? Hvordan kan vi lære at forstå de gaver, barnet er kommet med? Ogg hvordan kan vi blive klogere på, hvem vi selv er, og hvad vi er kommet for her på jorden for at dele ud af ved at forstå vores sjæleaftaler? Det er dybt og det er ærligt.

Optaget d. 21. april 2018 spilletid 52 minutter

Gæst: Eva Andrea

Vært: Gitte Winter Graugaard

EPISODE 2: Børnemeditation og mindfulness i skovbørnehaven

I episode to taler jeg videre med pædagog Lotte Cecilie Juel Pedersen og mor til to i børnehaven, Alice Brunsø. Vi taler brugen af mindfulness og meditation i børnehaven og hvad vi kan lære af børn.

Optaget d. 23. februar 2018 spilletid 32 minutter

Gæster: Lotte Cecilie Juel Pedersen og Alice Brunsø

Vært: Gitte Winter Graugaard

EPISODE 1: Lykken er at gå i skovbørnehave

Hør dette skønne interview med pædagog Lotte Cecilie Juel Pedersen og mor til to i børnehaven, Alice Brunsø. Vi taler om det gode børneliv i en skovbørnehave. Tak for en dejlig samtale, som varmer hjertet og inspirerer til netop det gode børneliv.

Optaget d. 23. februar 2018 spilletid 32 minutter

Gæster: Lotte Cecilie Juel Pedersen og Alice Brunsø

Vært: Gitte Winter Graugaard

Podcast: Det gode børneliv

BONUS EPISODE: Monstermanualen

D. 8.9. 2018 var min medforfatter til Monstermanualen, psykolog Stine Hæk, og jeg i studiet og give gode råd til forælder til børn med mange bekymringer i Radio 24/7 i programmet forældreintra.

Værter: Kirstine Vinderskov

Podcast: Det gode børneliv

BONUS EPISODE: Hjertemeditation

D. 2.3. 2018 fortalte jeg om, hvad jeg tror på er “Det gode Børneliv” på Radio 24/7 i programmet forældreintra.

Værter: René Fredensborg og Kirstine Vinderskov

Tak fordi jeg måtte komme og fortælle om mit forfatterskab, og hvad jeg tror på.

BONUS EPISODE: Med håret i podcasten

I maj måned deltog jeg i Væksthusets podcast om iværksætteri. Jeg fortalte om min eksport til udlandet, og hvordan jeg selv en dag stod med håret i postkassen, da Børnemeditationerne I mit hjerte kom fra tryk og det gik helt galt.

Værter: Jens Høvsgaard

Podcast: Det gode børneliv

BONUS EPISODE: Sensitivtet

D. 10.10. 2017 fortalte jeg om sensititve børn og børnemeditation til podcasten “Sensitive Stemmer”.

Værter: Camille Namaste og Nina Lerche

Tak, fordi I giver lyd til de fineste klange.