En lille øvelse til de mørke måneder.

Lav dit eget solskin

Når solen hænger lavt på himlen eller livet kaster sine skygger over os, må vi ofte skabe vores eget indre solskin. Det kan vi gøre med taknemmelighed. Her kommer en dejlig meditations-øvelse i tre dele:

Ned i hjertet:
– Sæt noget dejligt roligt musik på
– Sæt dig eller læg dig
– Luk dine øjne
– Træk vejret roligt og langsomt
– Læg din hånd på dit hjerte
– Fokuser din opmærksom på dit hjerte.

Ind i vibrationen:
– Forestil dig, at du trækker vejret gennem din hånd ind og ud gennem hjertet
– Fokuser på noget eller nogen i dit liv, som du er særligt taknemmelig for. Og mærk ind i følelsen. Dyrk den.

Spred dit lys:
– Spred vibrationen af taknemmelig ud i din krop.
– Se, at du lyser op indeni med Hjertelys – og spred det ud i kroppen
– Send din taknemmelighed ud i verden.

Jeg laver denne øvelse 10 minutter hver morgen og aften, hvis det hele synes lidt mørkt og energiforladt. Vandrer dine tanker, vender du bare tilbage til følelsen af taknemmelighed.

 

Vil du have hjælp? 

Jeg har lavet meditationer klar til dig som lydfil. Den første er et indre lysbad, mens den næste er god til at finde ro og falde i søvn til.

 

Lysbad

Få et indre lysbad og skru op for dit hjertelys sammen med mig, når jeg guider ind i dit indre smukke lys og skruer op til tonerne af  Troels Hammers smukke LIGHT – AZUR melodi, som er komponeret særligt til denne meditation. 

 

Sov dejligt meditationen

Har du svært ved at falde i søvn? Eller vågner du om natten og kan ikke falde i søvn igen. Nogle kalder the 3AM club, hvor rigtig mange ligger søvnløse. Jeg har gennem årene hjulpet tusindvis af børn med at sove. Nu er turen kommet til unge og voksne.

Nu kan du købe og downloade en skøn 30 minutters lydfil med en skøn afslappende meditation med søvntræningsteknikker indbygget. I baggrunden hører du Troels Hammers smukke Unika melodi, som i sig selv er smuk og afslappende.