Har du søvnproblemer? Du er ikke alene!

Jeg har lavet en ny meditation til dig, som vil hjælpe dig ind i drømmeland. Download nu! 

I kraft af at have hjulpet så mange børn med at sove gennem de seneste år, er jeg ofte blevet spurgt om, jeg ikke også kan lave noget, der kan hjælpe voksne. Jeg møder mange voksne, som enten har svært ved at falde i søvn eller vågner midt om natten og så ikke kan sove igen. Man har sågar kaldt denne gruppe af søvnløse for THE 3AM CLUB. En club de fleste nok gerne ville undgå at være med i.

I en rapport konkluderer Vidensråd for Forebyggelse, at lidt over 10 procent af alle voksne danskere havde været meget generet af søvnproblemer inden for de seneste to uger i forbindelse med rapporten, mens 30 procent havde været lidt generet.

Poul Jennum, professor og overlæge udtaler:

”Det er ikke farligt at sove dårligt i en kortere periode. Men hvis man flere måneder i træk sover dårligt eller får for lidt søvn, kan det få alvorlige konsekvenser for helbredet. Søvnmangel på sigt svækker immunforsvaret, således at man bliver mere modtagelig over for infektioner, ligesom man øger risikoen for at blive overvægtig eller få stress, forhøjet blodtryk, type 2-diabetes og hjertekarsygdomme.”

Sluk for tankerne og kom ned i hjertet

I min TEDx tale i 2019 talte jeg om, hvorfor vi ikke sover nok, og hvilke konsekvenser det har, både for vores børn og for os selv. Jeg talte også om, hvordan jeg har fundet ud af at en stærk hjertekontakt hjælper børn til at sove hurtigere, bedre og længere. Det samme gælder for unge og voksne!

Se med her:

Find ro med hjertemeditation

De teknikker jeg bruger i mine børnebøger, som hjælper tusindvis af børn med at falde i søvn hver aften, bruger jeg også i mit eget liv, når jeg stresser eller har siddet for længe bag skærmen om aftenen. Det slår aldrig fejl for mig og min stærke kontakt til hjertet, bliver generelt i mit liv mere og mere vigtig for mig.

Nu er jeg klar til også at hjælpe dig ned i dit hjerte og ind i søvnen. Lad for en stund tanker være tanker og fokuser i stedet din opmærksomhed på dit hjerte og din taknemmelighed. I denne fine søvnmeditation til unge og voksne guider jeg dig til lyden af Troels Hammers smukke musikstykke UNIKA, som i sig selv er healende og beroligende.

Sådan gør du:
Du køber den her i shoppen, downloader den på din telefon, sætter telefonen på flyfunktion og sætter høretelefoner i ørene, hvis du ikke vil forstyre andre og indstiller lyden, så det er så lavt at du kan høre det tydeligt, men ikke er for højt. Husk at dit download link kun virker tre gange, så sørg for at få den ned på computeren eller telefonen, så har du den for livet.

Sov dejligt meditationen

Har du svært ved at falde i søvn? Eller vågner du om natten og kan ikke falde i søvn igen. Nogle kalder the 3AM club, hvor rigtig mange ligger søvnløse. Jeg har gennem årene hjulpet tusindvis af børn med at sove. Nu er turen kommet til unge og voksne.

Nu kan du købe og downloade en skøn 30 minutters lydfil med en skøn afslappende meditation med søvntræningsteknikker indbygget. I baggrunden hører du Troels Hammers smukke Unika melodi, som i sig selv er smuk og afslappende.