Overbevisninger går i arv

 
I ni ud af ti coaching sessions taler mine klienter om deres forældre og hvordan de eller barndommen stadig påvirker dem stadig som voksne.
 
Det er helt vildt så svært, det er for os at bryde med de mønstre, vi har med os fra et langt liv levet.
 
For mig handler det ofte om, at finde ind til intensionen bag vores forældres opførelse, så vi forstår, hvad det kommer af. Det kan være vores forældre blot har gentaget et mønster fra deres egen barndom, måske har været i nogle svære livsomstændigheder, ikke selv har kigget indad eller andet der har gjort, at vi ved at se deres handlinger i nyt lys, kan begynde at forstå nogle sammenhænge. I den forståelse kan vi begynde at se på vores arv i nyt lys og kan begynde at bearbejde og hele de sår vi har fået.
 
Jeg tror på, at vi som børn kommer med gaver til vores forældre, som de og vi kan vokse af. Nogle gange gør vores forældres måde at være på det blot svært for os at få øje på, at vi er gaven til dem og ikke alt muligt andet, de kunne have overbevist os om, at vi er, så de kan blive i deres egen comfortzone.
 
Og så kan deres begrænsende overbevisninger gå i arv. Og det var ikke det der var meningen….
 
Det kan føles som at være blevet sat i et bur vi ikke kan åbne – lige indtil vi opdager at vi selv har nøglen…
 
Hænger dine forældre også “fast i dit system”? Vil du gerne have nyt lys på jeres relation? Vil du gerne videre? Book en coaching session.