Boggaver til et barn du holder af<br />

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Boggaver til børn du holder af

Tænker du også mere over, hvad du egentligt vil give i julegave i år? Leder du efter en gave, der betyder noget og gør en forskel?

Er du på udkig efter en dejlig boggave til et barn, du holder af? Med bøger med børnemeditationer under juletræet åbner du op for en verden af magi, som barnet kan lære så meget om livet af. Jeg skriver bøger, der handler om livsmestring. Her får du 6 gode grunde til at lægge børnebøger med børnemeditationer under træet. 

1. Skab læselyst og gode læsevaner

Med en boggave hjælper du et barn, du holder af, med at fremme både læselyst og læsefærdigheder og bliver indirekte en medskaber af de hyggeligste stunder med ro på i familien.

Det er vigtigt at give børnene gode læsevaner, da det ikke kun hjælper med deres sprogudvikling, men også med deres generelle indlæringskompetencer og endnu mere vigtigt for mig, understøtter deres fantasi og kreativitet.

2. Vi læser for at lære

En læsevejleder på mine børns skole sagde en gang en vigtig sætning: I starten lærer børnene at læse. Derefter læser de for at lære. Derfor er det vigtigt, at de lærer at læse og gerne tidligt. For mig er det dog bøgernes indhold, der er det allervigtigste. Jeg kan slet ikke tænke mig min barndom uden alle de bøger, jeg læste og de berigende og eventyrlige verdener, de lukkede op til.

3. Styrk båndet i familien

Med mine hjertebøger som boggaver kan du hjælpe en familie, du holder af, med at skrue op for nærværet og styrke båndet mellem voksne og børn. Ved at læse hjertemeditationer sammen med børnene kan man skabe en hyggelig og kærlig stund, der både styrker relationerne og giver mulighed for at tale om vigtige emner eller værdier, som bogen handler om.

 

 

4. Start de gode snakke

Det kunne være emner som kærlighed, selvkærlighed, selvværd, tro, håb, sorg, savn, hjertelys eller andet vigtigt, som fx forbundethed, der er omdrejningspunktet i min nyeste bog “Hjertebroen – lær dit barn at føle sig forbundet“.

5. Skab hyggelige minder

I en hyggelig sammenhæng kan højtlæsning af børnebøger bidrage til at skabe gode minder og forbindelser mellem børn og de voksne. Er du interesseret i at dykke ind i minder, kan jeg anbefale dig at se nærmere på min bog “Hjerteminder – lær dit barn at dyrke kærligheden.”

6. Mere tid og bedre nærvær

Med højtlæsningen af bøger børnemeditation ved sengetid får familien en helt særlig tid sammen. Mine bøger hjælper tusindvis af børn til bedre søvn og mere ro ved sengetid, fordi de også hjælper forældrene ned i gear. For en stund mødes forælder og barn i hjerterne og ser hinanden helt klart i et kærligt, ægte, autentisk lys. Det smukkeste lys, der findes – hjertelyset. Se evt. nærmere på min bog, “Hjertelys – lær dit barn at skrue op for livet“.

Boggaver der passer til dit budget

Herunder finder du en række forskellige bud fra min webshop inddelt efter budget. Jeg hjælper gerne med at pakke ind og skrive kort. Put gaveindpakning i din kurv og skriv en hilsen i kommentarfeltet. Jeg signerer også gerne bøgerne, hvis du ønsker det. Her kan du finde en boggave til et barn du holder af?

Lad magien begynde:

Boggaver til et barn du holder af

God til søvn

Børnemeditationerne I mit hjerte er en god introduktionsbog til hjertemeditation. Man kan kalde den grundbogen i hjertemeditation til børn.

Den koster 249 kr. 

Puttepakken indeholder min bestseller hjertebog “Børnemeditationerne i mit hjerte”, den lille kærlighedssky og et artprint til værelset.

Pris 315 kr.

Boggaver til et barn du holder af

Hjertelys-serien

I Hjertelys serien finder du tre bøger og en Hjertelysbamse.

Hjertelys og Hjerteminder koster 175 kr.

Hjertebroen 195 kr.

Hjertelysbamsen 95 kr.

Få hele pakken for 499 kr. og spar 20 %. 

Boggaver til et barn du holder af

En god begynderpakke

Er børnemeditation nyt for jer, er denne pakke rigtig fin at starte med. Her får du tre bøger, som åbner op til den indre verden på forskellig vis og giver barnet forskellige metoder til at lære at meditere og åbne op til sin fantasi og kreativitet.

Pakken koster 615 kr. Du sparer 15 % på at købe dem samlet.