Livsmestring

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

LIVSMESTRING i børnehøjde

Når jeg rejser rundt de næste uger og holder foredrag handler det om tidlig LIVSMESTRING. Når jeg mellem foredragene gør min næste børnebog færdig, handler det om LIVSMESTRING. Når jeg i slutningen af måneden holder retreat, handler det om LIVSMESTRING.

Forestil dig at træne livsmestring med dit barn et kvarter hver aften, inden barnet skal sove og gerne længere og gerne oftere. Det ville blive til 90 timer på et år og 1170 timers træning i livsmestring, når dit barn er 13. Tror du, at det vil gøre en forskel?

Tilføj dertil det nærvær og den kærlighed, I sammen vil føle, mens I træner. For det vidunderlige ved denne form for træning er, at hjertemeditation føles vidunderligt at træne. 

Hvordan kommer jeg i gang, tænker du måske? Jeg har skrevet en række hjertebøger, som du kan tage udgangspunkt i. På forskellig vis hjælper de dig med at føre dit barn fra hjernen ned i kroppen og ind i hjertet, hvor magien opstår. Det er som at tage på en indre skattejagt. 

 

Hvad træner vi med hjertebøgerne?

Måske finder du frem til mine bøger, fordi dine børn ikke sover så godt og måske hjælper de også jer til bedre søvn.

Undervejs træner vi en hel masse forskellige andre elementer, som indgår i den vigtige træning i livsmestring:

– Selvværd
– Selvtillid
– Mod
– Selvkærlighed
– Indre ro
– Selvomsorg
– Ro i sindet
– Forbindelse
– Hjerteåndedræt
– Samhørighed
– Hjerne – hjerte kohærens
– Søvnmønstre
– Pauseteknik
– Healing
– Åndedræt
– Nærhed
– Kærlighed mellem mennesker
– Taknemmelighed
– Rummelighed
– Åbne hjerter
– Nærvær
– Forbundethed
– Rolighed
– Kreativitet
– Kærlighedssprog
– Sjælskontakt
– Fantasi
– Kontakt til naturen

Ja, jeg kunne blive ved. 1170 timers træning i ovenstående GØR EN FORSKEL. Som forældre kan vi godt bruge 15 minutter ved sengetid på at lære vores børn at finde livsglæde.

 

children need their sleep
En ny tids empater
den rigtige chef
gittewintergraugaard_heartlight.

 

Hvorfor er det vigtigt?

Fordi de tal, vi får for vores ungdoms trivsel er dybt bekymrende. Skolebørnsundersøgelsen 2022” fra Statens Institut for Folkesundhed ved SDU viser, at især pigerne i 9. klasse har stigende problemer med lavt selvværd, nervøsitet og søvn.

“Der er også flere piger i 9. klasse i forhold til drenge generelt og de yngre piger, der har lavt selvværd og føler sig stressede, nervøse og ensomme. For eksempel af andelen, der føler sig nervøse næsten hver uge eller hyppigt, steget fra 23 til 59 procent fra 2010-2022.”

Læs hele artiklen her

Vil du i gang med at forebygge?

Jeg har brugt de sidste ti år på at skrive hjertebøger, der på hver sin måde hjælper forældre med at træne L I V S M E S T R I N G med jeres dejlige unger. Den kommende uge fokuserer jeg på at gøre min 8. bog på dansk – den tredje i Hjertelys serien, Hjertebroen, færdig og holder foredrag for forældre og i slutningen af måneden et retreat.

Hvorfor? Fordi det er så vigtigt, at vi får vendt den her udvikling og arbejder forebyggende, når det kommer til mental sundhed og børn og unges trivsel.

Som en bonus kan man som forælder træne alt det samme i sit eget liv – sammen med sit barn. Win win <3

Find bøgerne her: www.gittewinter.com
Find foredrag her: https://www.gittewintergraugaard.dk/foredrag/

HJertepakken graugaard

Hjertepakken

Få de fire dejlige hjertebøger i en samlet pakke med 15 % rabat.

 

Forfatter Gitte Winter Graugaard

Foredrag

Skal jeg komme ud til din institution eller skole og holde foredrag om livsmestring?
retreat

Vil du med på retreat?

Vi vil glæde os til at se dig.

Det sker d. 28.9.2023 – 1.10-2023