Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver bøger til børn fyldt med tryllebindende meditationer, der hjælper dem med at finde ro i hverdagen og til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

En engel spillede i min stue

En helt særlig oplevelse venter dig! Jeg har hentet en stor healer til Danmark. Næste lørdag d. 24.9 spiller han en koncert for os i København. Vil du med?

Dr. Rev. Paul Luftenegger og jeg har været sammen de sidste dage for at planlægge vores event næste lørdag. Det er SÅ dejligt at være sammen med ham og hans dejlige mand, Cori. Mens jeg fiksede noget på computeren i går, satte Paul sig til mit klaver for at øve sig til sine kommende koncerter. Det var som om en engel spillede i mine stuer.

Healing musik

Ofte når jeg sidder ved computeren, og især hvis jeg er træt, trist, stresset eller frustreret, sætter jeg Pauls musik på. Hver eneste gang løfter han min vibration. Paul er nok den største healer, jeg kender personligt, og jeg kender mange. Jeg kan stort set alle hans sange udenad og synger ofte med.

Hans musik spiller også en vigtig rolle, når jeg selv healer andre og har musik i baggrunden. Det er som om, at Paul står ved siden af mig og hjælper mig med at heale min klient – til trods for at han bor i Canada og ofte rejser rundt i verden for at være med til at gøre verden til et bedre sted. Han evner som ingen andre nulevende healere, jeg kender, at stille sin sjæl til rådighed for healing mange steder på samme tid. Noget jeg ellers kun kender fra afdøde store sjæle.

Hans musik bliver forståeligt spillet på fødestuer, skadestuer, operationsstuer, plejehjem, hospice, til begravelser, bryllupper, dåb, i skoler, daginstitutioner osv.

Alle børn burde synge Pauls smukke sang “My heart” hver morgen i institutioner og skoler. Til jer der kender min bog “I mit hjerte” har den sang og mine meditationer samme klang, vibration og kommer fra en dyb, universel, evig kanal af kærlighed.

Er det virkeligt?

I går da jeg sad på mit kontor og hørte Paul spille så vidunderligt smukt på mit barndomsklaver og synge fra et guddommeligt sted – stod tiden stille. Er han her virkelig? Spiller han virkelig – live – på mit klaver – lige nu? Det føltes som om jeg drømte. Tårerne strømmede ned af min kinder af taknemmelighed.

Trænger du også til at blive fyldt op med lys, kærlighed, håb, magi og få en tro på, at noget større guider os, så kom og vær med til Pauls koncert næste lørdag d. 24.9 kl 20-22 i Unitarernes Hus på Østerbro.

Tag en ven med – du får lyst til at tale om den oplevelser af en anden verden bagefter. For når Paul spiller og synger, healer vi og vores celler vågner af dvale, lyser op, danser og gør os stærkere indefra.

Mine allervarmeste og dybeste anbefalinger – kom hvis du kan mærke det trækker. Fyld dig selv op med næring inden vinteren kommer. I år har vi ekstra brug for det. Sæt dig godt tilrette, luk øjnene og tag i mod lyset fra Paul og de mange andre fantastiske lysarbejdere, der har købt billet og er medskabere af en høj frekvens ved deres blotte tilstedeværelse.

Koncerten koster 400 kr og billetter kan købes her

Der er også få billetter tilbage til vores fælles workshop om dagen d. 24.9. Og rabat på hele dagen, når du køber workshop og koncert sammen.

Vil du med?