Det bevidste forældreskab og energi

af | jul 28, 2017 | Graugaard | 0 Kommentarer

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Det bevidste forældreskab og energi

I denne video taler jeg om det bevidste forældreskab. Hvordan vi kan opdrage mere med hjertet og i større balance? Hvordan påvirker vores egen manglende overskud vores børn, og hvad kan vi gøre ved det?

Vil du have hjælp?

I min coachingvirksomhed Room for You hjælper jeg forældre med at lære deres energi at kende. Du er hjerteligt velkommen. 

HJertepakken graugaard

Hjertepakken

Få de tre dejlige hjertebøger i en samlet pakke med 15 % rabat.

I anledningen af denne helt specielle sag donerer jeg 10 % af mit overskud på denne pakke i resten af juni måned 2021 til Hjerteforeningen og 10 % til HeartMath.

Monster-manualen

“Monstermanualen giver dig en nem tilgang til hvordan I selv kan hjælpe jeres børn ud af ængsteligheden. Jo hurtigere I sætter ind jo bedre. Bogen er egnet til børn mellem 7-12 år og kan også fint bruges i skolerne. Alt for mange børn oplever angst i deres hverdag. Det vil vi gøre noget ved. Sammen med jer som medspiller giver vi børnene poweren tilbage. 

Club Lightworker

Kig nærmere på mine clubs. Jeg optager en ny mentee hver måned. Der kan være venteliste.