Det Gode Børneliv
Det Gode Børneliv
Mødre i opvågning - en ny tids mor
Loading
/

Mødre i opvågning – en ny tids mor

af | apr 25, 2018 | Podcast | 0 Kommentarer

Mødre i opvågning - en ny tids mor

Mødre i opvågning – en ny tids mor

I episode 3 af min podcast Det gode børneliv taler jeg med forfatter Eva Andrea Ditlefsen, som har skrevet bl.a. bogen “Og jeg vågnede”, om netop opvågning. Mange kvinder får lyst til at forstå mere af livet, se mere af sjælen og skrue op for kærligheden, når de bliver mødre og får små børn under deres vinger. I dette meget ærlige og dybe interview fortæller Eva om, hvad det vil sige at være opvågning og hvordan det at vågne lidt mere op i livet, kan vise sig at føre til Det gode Børneliv. Tag med til Spanien og sæt dig på stranden sammen med os og lyt med, når vi taler om mødre i opvågning. 

Vært: Gitte Winter Graugaard

Du kan også downloade og høre dette afsnit på:

iTunes

Podimo

En gave til dig fra Eva

Rører din sjæl på sig? Vil du forstå mere om hvad der sker i dig?

I Evas gave for du:

– De 10 typiske tegn på opvågning.

– Og afgrunde vi må være varsomme med undervejs.

Denne podcast er produceret med hjertet først. Jeg ønsker inderligt at være med til at inspirere til Det gode børneliv og øge trivslen blandt børn og unge. Er du mere til TV? Så hop med over på Room for Reflection TV.