Det Gode Børneliv
Det Gode Børneliv
Dyr og børn er godt for nærvær
Loading
/

Dyr og børn er godt for nærvær

af | jun 14, 2018 | Podcast | 0 Kommentarer

Børn og dyr – om at føle sig forbundet

I episode 4 af podcasten Det gode børneliv tager jeg op i Odsherred Zoo Rescue for at undersøge mere om forbindelsen mellem børn og dyr, og særligt hvordan vores energi påvirker hinanden, når vi føler os forbundne med hinanden. Midt mellem aber, slanger, påfugle og klappegeder møder vi direktør for Zoo Joan Thygensen og dyrehealer Charlotte Banff til en snak om børn og dyr – også på et mere spirituelt plan. Lyt med her og få også gode råd til, hvordan du kan få en stærkere forbindelse til dyr og hjælpe dine børn til samme. Hør også, hvad du kan lære af dit barn, hvis du kan se og mærke, at barnet har en stærk kontakt til et dyr.

Vært: Gitte Winter Graugaard

Du kan også downloade og høre dette afsnit på:

iTunes

Podimo

 

Vil du høre flere podcasts?

Lyt til flere afsnit af podcasten Det gode børneliv. Jeg har skabt podcasten for at inspirere til Det gode børneliv. Ved at tale med en masse inspirerende mennesker håber jeg du vil blive inspireret til at skabe et dejligt familieliv. Er du mere til TV – så hop over på Room for Reflection TV.

Din vært – Gitte Winter Graugaard

Danske Gitte Winter Graugaard er en international bestseller og prisvindende forfatter til bøger til børn fulde af magiske meditationer, der hjælper børn med at sove. Som en førende ekspert i fredelige putterutiner ved sengetid lærer hun forældre at hjælpe deres børn med at sove hurtigere, bedre og længere over hele verden. Vi kender alle fordelene ved veludhvilede børn: De trives, har det sjovere og er mere opmærksomme. Mere end 40.000 familier kender nu om deres kærlighedsbjerg og ved hvordan de kan fylde sig selv op med kærlighed ved sengetid, og feedbacken er hjertevarm.

For sit arbejde har hun været omtalt på alle større nationale medier i hjemlandet Danmark. I 2019 blev hun tildelt prisen som “The Top Ten Healers of the world” af The Energy Healing Magazine og blev inviteret til at lave en TEDx -tale i Storbritannien. Hendes bøger anbefales af de danske kongelige ambassader og har været omtalt i Guardian og flere gange i The Yoga Magazine.