Det Gode Børneliv
Det Gode Børneliv
Familiedrømmen om Bali
/

Familiedrømmen om Bali

af | aug 29, 2018 | Podcast | 0 Kommentarer

Familiedrømmen om Bali

Drømmer du om det helt store eventyr i udlandet med din familie? Har du lyst til at give dine børn en anderledes skolegang? I denne episode ringer jeg op til Vibeke Amdisen, som sammen med sin mand har taget en meget bevidst beslutning om at flytte til Bali for at give deres søn, Samuel, den bedste skolegang, de kunne ønske sig for ham. Hør mere om den skønne Green School Bali og hør om alle Vibekes overvejelser, håb og drømme. Mærk også ind i det enorme mod, der ligger bag denne beslutning om at gå mod strømmen, lytte til sit hjerte og følge sine drømme som mor og kvinde.

Vært: Gitte Winter Graugaard

Download (36 mb)

Du kan også downloade og høre dette afsnit på:

iTunes

Podimo

Se mere til Green School Bali her:

Vil du høre flere podcasts?

Se mere her