Det Gode Børneliv
Det Gode Børneliv
Familiedrømmen om Bali
Loading
/

Familiedrømmen om Bali

af | aug 29, 2018 | Podcast | 0 Kommentarer

Familiedrømmen om Bali

Drømmer du om det helt store eventyr i udlandet med din familie? Har du lyst til at give dine børn en anderledes skolegang? I denne episode ringer jeg op til Vibeke Amdisen, som sammen med sin mand har taget en meget bevidst beslutning om at flytte til Bali for at give deres søn, Samuel, den bedste skolegang, de kunne ønske sig for ham. Hør mere om den skønne Green School Bali og hør om alle Vibekes overvejelser, håb og drømme. Mærk også ind i det enorme mod, der ligger bag denne beslutning om at gå mod strømmen, lytte til sit hjerte og følge sine drømme som mor og kvinde.

Vært: Gitte Winter Graugaard

Download (36 mb)

Du kan også downloade og høre dette afsnit på:

iTunes

Podimo

Se mere til Green School Bali her:

Vil du høre flere podcasts?

Se mere her

BIO – Gitte Winter Graugaard, din vært

Danske Gitte Winter Graugaard er en international bestseller og prisvindende forfatter til bøger til børn fulde af magiske meditationer, der hjælper børn med at sove. Som en førende ekspert i fredelige putterutiner ved sengetid lærer hun forældre at hjælpe deres børn med at sove hurtigere, bedre og længere over hele verden. Vi kender alle fordelene ved veludhvilede børn: De trives, har det sjovere og er mere opmærksomme. Mere end 40.000 familier kender nu om deres kærlighedsbjerg og ved hvordan de kan fylde sig selv op med kærlighed ved sengetid, og feedbacken er hjertevarm.

For sit arbejde har hun været omtalt på alle større nationale medier i hjemlandet Danmark. I 2019 blev hun tildelt prisen som “The Top Ten Healers of the world” af The Energy Healing Magazine og blev inviteret til at lave en TEDx -tale i Storbritannien. Hendes bøger anbefales af de danske kongelige ambassader og har været omtalt i Guardian og flere gange i The Yoga Magazine.