Det Gode Børneliv
Det Gode Børneliv
Et grønt familieliv
Loading
/

Et grønt familieliv

af | dec 6, 2018 | Podcast | 0 Kommentarer

Et grønt familieliv

I denne episode besøger jeg Carina Jean Lyall i Bisserup på Sydsjælland. Her har Carina og hendes familie skabt et helt særligt sted, hvor kvinder og nu også familier kommer for at lære at komme tættere tilbage til naturen igen. Carina lærer fra sig om Earth Medicine, bæredygtighed, respekt for naturen, zero waste, urter, elementerne, kraftdyr, trommedans og meget meget mere.

Vært: Gitte Winter Graugaard

Du kan også downloade og høre dette afsnit på:

iTunes

Podimo

Vil du se billeder fra mit besøg hos Carina?

Vil du høre flere podcasts?

Se mere her

Din vært – Gitte Winter Graugaard

Danske Gitte Winter Graugaard er en international bestseller og prisvindende forfatter til bøger til børn fulde af magiske meditationer, der hjælper børn med at sove. Som en førende ekspert i fredelige putterutiner ved sengetid lærer hun forældre at hjælpe deres børn med at sove hurtigere, bedre og længere over hele verden. Vi kender alle fordelene ved veludhvilede børn: De trives, har det sjovere og er mere opmærksomme. Mere end 40.000 familier kender nu om deres kærlighedsbjerg og ved hvordan de kan fylde sig selv op med kærlighed ved sengetid, og feedbacken er hjertevarm.

For sit arbejde har hun været omtalt på alle større nationale medier i hjemlandet Danmark. I 2019 blev hun tildelt prisen som “The Top Ten Healers of the world” af The Energy Healing Magazine og blev inviteret til at lave en TEDx -tale i Storbritannien. Hendes bøger anbefales af de danske kongelige ambassader og har været omtalt i Guardian og flere gange i The Yoga Magazine.