Af Gitte Winter Graugaard

Af Gitte Winter Graugaard

Coach, mentor og forfatter

Gitte hjælper iværksættere og forfattere med at føre drømme ud i livet. Her på bloggen kan du læse om nogle af de problemstillinger hun selv og hendes klienter møder. Rigtig god fornøjelse. 

Løft din vibration

Vidste du, at taknemmelighed er en af de fineste vibrationer, vi kan være i?

Vidste ud også, at når vi dyrker vores taknemmelighed, er det ligesom at dyrke den jord, vi har plantet vores liv i. Taknemmelighed får projekter til at gro. Derfor sker der ofte ikke ret meget godt i utaknemmelige menneskers liv. Derfor sker der ofte meget godt og eventyrligt i taknemmelige menneskers liv. Og særligt når man også er taknemmelig for alle de små ting, som hele tiden omgiver os. Så hvad er du allermest taknemmelig over i dit lige nu? Mærk ind i den følelse og skru op for den.

Og vidste du, at følelsen og magien vokser, når vi deler vores taknemmelighed? Så send en hilsen til en, du kommer til at tænke på lige nu, som du gerne vil takke. Lad os sammen skabe en kæmpe bølge af taknemmelighed og lade den rulle ud over det danske land.

Lad en bølge af taknemmelighed rulle ud over vores samfund, ind i stuerne, rundt på kontorerne, på højborgene og i institutionerne, ud over markerne, ind langs fjordene, ud over bølgerne og op mod stjernene.

Modtager du denne hilsen, vil det derfor være smukt, at du svarer den, der har sendt den med en lille tak og derefter sender den videre til en anden du også er taknemmelig over at have i dit liv.

#taknemmelighed #vihævervibrationen #sammen

løft humøret

Lydfiler

Til de unge på +12 og voksne tilbyder jeg lydfiler af forskellige karakterer. Se udvalget her.