Lad os få mindfulness i skolerne

af | sep 16, 2019 | Meditation | 0 Kommentarer

Gitte Winter Graugaard

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver bøger til børn fyldt med tryllebindende meditationer, der hjælper dem med at finde ro i hverdagen og til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde… 

Lad os få mindfulness i skolerne

Er du også meget interesseret i mere meditation, mindfulness og yoga på vores børns skoler og institutioner?

Se dette interview med min gode ven, Jackie Wilson, fra Empower Education, som er en enorm inspiration for mig. Jackie er baseret i Nottingham, England. Hun holder foredrag i skoler, på gymnasier, universiteter og uddannelsesarrangementer og er også medstifter af The Positively Empowered Kids Festival, som jeg var så heldig at deltage i juni i Nottingham.

Efter festivalen tog Jackie mig med på en folkeskole, hun har arbejdet med, og jeg fik lov til at lave hjertemeditation med børnene. De var fantastiske, og jeg kunne tydeligt se og mærke, at den træning, de havde fået fra Jackie, må have været helt unik. De var så opmærksomme, åbne, koncentrerede og klar til at sprede H J E R T E L Y S. Det gjorde mig nysgerrig at vide mere om Jackie, og hvordan hun træner børn til bedre trivsel gennem mindfulness, yoga og meditation.

Så jeg satte et interview op med hende indtil hendes arbejde, passion og kommende projekter. Hæld en kop te op i dit yndlingskrus, find et hyggeligt sted at sidde og hop under et lunt tæppe. Du vil ønske at se dette interview til ende.

Kunne du lide videoen? Lad os høre i en kommentar nedenfor, hvad dine tanker er efter interviewet? Ønsker du også mere meditation, mindfulness og yoga på skolerne og i institutionerne? Er der mindfulness, yoga eller meditation på dit barns skole, institution eller hvis du arbejder med børn? Du er også velkommen til at stille spørgsmål.

Hvis du kunne lide indholdet, er du meget velkommen til at dele det med en ven. Tak for at du tilbragte tid sammen med os.

Gå til disse websteder nedenfor for at lære mere om og komme i kontakt med Jackie:

Vil du vide mere om Heartlight Institute (tidligere Momo Academy):  

Bøgerne, jeg baserede min Hjertelys-træning af børnene i Nottingham på, er min bøger Børnemeditationerne I mit hjerte sammenkoblet med den nyere Hjertelys som du også finder i bogen Monstermanualen.

 

 

Det øverste billede er taget af Jo Welch.